6x voordelen van de Cyql app voor jouw club

In september kwam de Cyql app gratis beschikbaar voor NTFU-verenigingen. Met Cyql is samen fietsen makkelijker en veiliger te organiseren. Maar dat is niet het enige voordeel, we sommen 6x de voordelen van Cyql voor jouw club op. 

In september kwam de Cyql app gratis beschikbaar voor NTFU-verenigingen. Met Cyql is samen fietsen makkelijker en veiliger te organiseren. Maar dat is niet het enige voordeel, we sommen 6x de voordelen van Cyql voor jouw club op. 

1. Meer samen fietsen

Een van de belangrijkste voordelen van Cyql? Het is gewoon heel eenvoudig om samen een rit te plannen! Clubs kunnen de wekelijkse clubritten in reeksen vooruit plannen via Cyql. Leden kunnen op eigen initiatief hun individuele ritten inplannen en clubgenoten uitnodigen. Alle informatie over de rit zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, GPX, duur, snelheid en tussenstops vind je centraal onder één knop. Handig toch! 

2. Stroomlijn de communicatie

Wat is er vervelender dan wanneer de aanvangstijd van een rit is gewijzigd en jij dit niet wist? Dat is met Cyql verleden tijd. Leden die zijn aangemeld voor een rit, worden via een pushmelding op de hoogte gehouden van wijzigingen. Elke rit heeft daarnaast een eigen chatfunctie, zodat eventuele details nog afgestemd kunnen worden met alle aanwezigen. 

Ook voor de club is het handig om alle leden in één centrale app te hebben. Zo is het eenvoudig om clubnieuws of evenementen onder de aandacht te brengen via Cyql. 

3. Voor ieder wat wils

Leden geven in hun profiel aan wat hun voorkeuren zijn als het aankomt op bijvoorbeeld afstand en snelheid van een rit. Alleen van de ritten die voldoen aan deze voorwaarden ontvangen zij een melding. Ritten zijn dus beter afgestemd op iemand zijn/haar behoeften! Resultaat? Meer plezier en veiligheid!

4. Meer verbinding

Omdat leden hun eigen ritten ook kunnen openstellen voor clubgenoten, fiets je eerder samen met clubgenoten die je wellicht nog niet zo goed kent. Zo leer je weer nieuwe clubgenoten kennen, mooi voor de verbinding en het clubgevoel!

5. Ontzorgt het bestuur

Leden regelen de informatievoorziening, afstemming en communicatie rondom (club)ritten steeds meer zelf. Het bestuur hoef zich dus minder met details bezig te houden en bespaart zo kostbare tijd. 

6. Eigen marktplaats 

Naast de functionaliteiten van het inplannen van ritten, het delen van nieuws of andere activiteiten, is het ook mogelijk om fietsen, onderdelen of accessoires te koop aan te bieden via de ‘vraag en aanbod’ pagina. Ben je naarstig op zoek naar een bepaald onderdeel? Dan kun je ook een ‘gezocht’ item toevoegen. Extra waardevol in een periode waarin veel onderdelen en fietsen moeilijk leverbaar zijn!

Meer weten? 

Wil je meer weten of Cyql? Bekijk dan deze pagina met alle praktische informatie over de app. Heb je vragen over hoe je Cyql het best binnen jouw vereniging kunt inzetten? Team verenigingsondersteuning van de NTFU staat klaar voor je! Caroline, Luuk en Jos zijn te bereiken via verenigingen@ntfu.nl of 0318-581300.
 

Misschien ook interessant...