Laat deelnemers vooraf inschrijven

Via het inschrijfsysteem van de NTFU laat je deelnemers van je toertocht eenvoudig digitaal inschrijven én betalen. Enorm makkelijk voor deelnemers, maar natuurlijk ook voor jou als organisator. 

De voordelen van voorinschrijven

Toertochten die worden aangemeld op de Fietssport toertochtenkalender kunnen automatisch gebruik maken van de 'voorinschrijvingsmodule'. Het inschrijfsysteem brengt een aantal handige voordelen met zich mee:

 • Gemakkelijk: Laagdrempelig en eenvoudig inschrijfsysteem voor zowel deelnemer als organisator.
 • Inzicht: Geeft vooraf inzicht over het aantal deelnemers en de financiën van je tocht.
 • Zekerheid: omdat deelnemers zich vooraf inschrijven en betalen biedt dit jou als organisator meer zekerheid.
 • Goedkoop: Als organisator draag je enkel €0,25 transactiekosten per betaling af, dit zijn de kosten die gemaakt worden voor i-Deal betalingen.
 • Werkt perfect met Scan & Go: De voorinschrijvingsmodule is zo gemaakt, dat het perfect samenwerkt met Scan & Go. Alle deelnemers ontvangen automatisch een barcode waardoor ze nog sneller van start kunnen. 

Gebruik voorinschrijven in combinatie met Scan & Go

Voorinschrijven werkt nóg beter in combinatie met Scan & Go. Met Scan & Go voorkom je lange rijen bij de inschrijftafel en laat je deelnemers snel van start gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bekijk de voordelen van Scan & Go

Zo werkt het

Ben je ingelogd op NTFU.nl? Dan vind je onder jouw persoonlijke 'dashboard' de mogelijkheid om toertochten toe te voegen en/of te bewerken. Om gebruik te maken van de voorinschrijvingsmodule moet de betreffende tocht al aangemeld zijn voor de kalender. Bij het opgeven of bewerken van je tocht kies je voor de optie: 'Voorinschrijven mogelijk: Ja, via Fietssport'. Doorloop vervolgens de volgende stappen:

 1. Zoek op www.ntfu.nl/tochtorganisatoren naar de betreffende tocht. 
 2. Klink rechts van de tocht op de blauwe knop met het 'plusje'.
 3. Er opent zich een menu met een aantal opties, kies hier voor de knop 'Instellingen voorinschrijvingen'.
 4. Je stelt op deze pagina verschillende zaken in. Bijvoorbeeld wanneer deelnemers zich kunnen inschrijven, of eigen leden gratis kunnen deelnemen, eventueel een maximum aantal deelnemers en kun je kortingscodes toevoegen.
 5. Onder het kopje 'Teksten' is het mogelijk om twee zaken in te regelen:
 • URL naar algemene voorwaarden: hier kun je verwijzen naar de Algemene Voorwaarden van jouw tocht. 
 • Tekst op barcode-pdf: de tekst in dit vernster krijgen deelnemers te zien op de bevestiging die ze ontvangen na inschrijven. Met de zogenaamde 'tokens' zoals [NAAM_DEELNEMER] kun je deze tekst ook personaliseren zodat de deelnemer zijn eigen naam te zien krijgt. 

Vragen?

Heb je vragen over het instellen van de voorinschrijvingsmodule? We helpen je graag verder! 

Caroline Lit

Toertochtcoördinator

Neem contact op met Caroline