Voordelig pijlen, borden en polsbandjes aanschaffen

De meeste toertochten maken jaarlijks gebruik van pijlborden, waarschuwingsborden en polsbandjes. De NTFU biedt deze, en andere materialen voor een gunstige prijs aan voor alle aangesloten lidorganisaties. 

Onze producten

Pijlen

Ga je aan de slag met het uitpijlen van je tocht en heb je nog pijlen nodig? We bieden drie verschillende kleuren pijlen aan. Alle pijlborden zijn op verschillende manieren op te hangen door de handige inkepingen. Wil je de pijlborden herkenbaar maken voor je vereniging? We bieden ook de mogelijkheid om je logo toe te voegen aan de pijlen! 
Bestel je pijlborden direct via onze webshop

(Waarschuwings)borden

Naast pijlen is het handig om borden te gebruiken om je deelnemers te wijzen op bijvoorbeeld gevaarlijke kruisingen of oversteekplaatsen. Maar je helpt deelnemers natuurlijk ook door goed aan te geven waar ze zich kunnen inschrijven of iets te eten kunnen krijgen. 
 
Bestel je borden direct via onze webshop

Polsbandjes

Wil je deelnemers een polsbandje meegeven zodat ze herkenbaar zijn als deelnemer? Of zodat ze altijd een calamiteitennummer bij de hand hebben? We bieden tyvek polsbandjes aan in verschillende kleuren en verschillende mogelijkheden voor opdrukken.
 
Bestel je polsbandjes direct via onze webshop

Bestel je producten eenvoudig op onze webshop

Bestel je pijlen, borden en polsbandjes snel en eenvoudig op onze webshop! Wist je dat we op onze webshop ook andere producten aanbieden zoals deelnemerskaarten, handscanners voor Scan & Go en verschillende posters en flyers.

Ga naar de webshop