Trailcrewnieuws

Trailcrews en mountainbikeclubs in het nieuws en interessant nieuws voor trailcrews en mountainbikers. Inzendingen voor deze rubriek zijn welkom. 

Goed-nieuws-rubriek

Bij de NTFU blijven we graag up-to-date blijven met alles wat er bij trailcrews leeft en op de mountainbikeroutes gebeurt. Want er gebeuren veel goede dingen de routes. Opruimacties in de natuur, bomen die worden herplant, een watertappunt of afspuitplaats, schaapskuddes die rondlopen dankzij donaties, technische elementen in aanbouw, nieuwe bebording, een buurtactie die op poten is gezet... En zo kunnen we wel even doorgaan.

Juist dat positieve nieuws willen we graag verspreiden. Daarom starten we met een goed-nieuws-rubriek, om het mountainbiken in een positief daglicht te zetten én voor als je op de hoogte wilt blijven natuurlijk. Eén keer per maand delen we het nieuws via NTFU met trailcrews, clubs en terreineigenaren, maar ook met mountainbikers via ons platform Fietssport.nl. Al die positieve berichten helpen ons natuurlijk ook als we in gesprek zijn met natuurbeheerders. Zo laten we zien dat er heel veel goeds gebeurd in de natuur en aan de routes dankzij het mountainbiken.


 
 

Aanmeldformulier Trailcrewnieuws

Stuur je goed nieuws in via onderstaand formulier of stuur een mail naar belangenbehartiging@ntfu.nl.

*
*
*
* 10000 tekens over