Advies op maat

Verenigingen kunnen te maken krijgen met zeer uiteenlopende uitdagingen, dat heeft te maken met het feit dat elke vereniging en elke omgeving anders is. Voor veelkomende uitdagingen bieden we al informatie aan in het kenniscentrum, maar sommige uitdagingen vragen ook om een oplossing op maat. Loop je als bestuur ergens tegenaan waar je over wilt sparren? Team verenigingsondersteuning van de NTFU staat voor je klaar om in gesprek te gaan. 

Diverse thema's

Van beleid opstellen, vrijwilligers werven, een ALV organiseren tot het vernieuwen van je fietsaanbod. We helpen je graag verder op diverse thema's. Samen overleggen we op welke manier jij het beste geholpen bent, dat kan op verschillende manieren:

  • Verkennend gesprek: samen gaan we op zoek naar jouw hulpvraag en zoeken we een passend vervolg om hiermee aan de slag te gaan (telefonisch, digitaal of via een afspraak).
  • Verenigingsbezoek: een van onze experts komt langs bij de vereniging om te adviseren over jullie vraagstuk.
  • Bestuurscoach of begeleider: gaat jullie vraag over een complex probleem? Dan kan het soms waardevol zijn als je als vereniging voor een langere peiode wordt begeleid. 
  • Projectmanager: in sommige gemeenten is er ruimte om (tijdelijk) een een projectmanager aan de stellen voor je vereniging om bepaalde zaken op te pakken. Samen met de gemeente kijken we wat de mogelijkheden zijn. 
  • Workshop/training: de NTFU werkt samen met tal van aanbieders van leerzame trainingen en workshops voor bestuursleden. 

Raadpleeg het kenniscentrum

In het kenniscentrum hebben we veel informatie beschikbaar over het organiseren van je vereniging. Bekijk het kenniscentrum via de onderstaande knop om te kijken of er voor jouw vraag ook interessante informatie te vinden is. 

Naar het kenniscentrum

Jouw hulpvraag

Om je goed te helpen is het handig om alvast goed na te denken over jouw hulpvraag. Probeer daarvoor voor jezelf de volgende vragen eens te beantwoorden:

  • Over welk onderwerp gaat onze uitdaging?
  • Wat heeft de vereniging al geprobeerd rondom deze uitdaging?
  • Wanneer zou je geholpen zijn/is het uitdaging opgelost?

Team verenigingsondersteuning staat voor je klaar

Team verenigingsondersteuning staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan met jullie uitdagingen. Stuur een e-mail via onderstaande knop of bel ons via 0318 - 58 13 00 om de mogelijkheden te bespreken. 

Team verenigingsondersteuning

Ons team staat voor jou klaar

Stuur ons een e-mail