Kleed je toertocht gratis aan met een startboog of beachflags

Wil je extra aankleding voor op je toertocht? De NTFU heeft op verschillende locaties in het land startbogen, opblaas wielershirts, beachflags en pomp- en reparatiestations die verenigingen en stichtingen van de NTFU gratis mogen gebruiken bij hun evenement. 

Startboog, beachflags en XL-wielershirt

De boog is voorzien van een blower, scheerlijnen, haringen en een opbergzak. De buitenmaten van de boog zijn 8 meter breed x 5 meter hoog (incl. pilaren). Voor het veiligheidsplan is het goed te weten dat de binnenmaten 5,8 meter breed x 4 meter hoog zijn.

Om bijvoorbeeld je toertocht helemaal aan te kleden, kun je ook het XL-wielershirt lenen. Dit shirt is ongeveer 4,5 meter hoog en 2 meter breed. Het wielershirt is voorzien van een inwendige blower, scheerlijnen, haringen en een opbergzak. Dit opblaasbare shirt weegt 15 kg en kun je meenemen in een krat van ongeveer 125 x 75 x 80 cm.

De beachflags (10 stuks) worden geleverd met grondboor. 

Pomp- en reparatiestation

Op de uitleenlocaties kun je ook een professionele fietspomp van SKS met daaraan gereedschap voor fietsreparaties lenen. De pomp zit in een stalen behuizing, wat zorgt voor een stevig geheel. In de behuizing zit een professionele vloerpomp met manometer en een ventielkop waar elk ventiel op past. Aan kleine staalkabels zit allerlei gereedschap, zoals een kruiskop en torx schroevendraaier, een verstelbare moersleutel, een set inbussleutels en bandenlichters. Een mooie extra service voor de deelnemers van jullie tocht! Onderaan deze pagina vind je de contact- en adresgegevens van onze zes uitleenlocaties.

Wil je een pomp- en reparatiestation kopen? Neem contact op met Harry Brands om te vragen naar de mogelijkheden. 

Procedure

Verenigingen kunnen een aanvraag doen om de materialen te lenen. Dit kan direct bij een van de uitleenlocaties in het land. Na jullie aanvraag checkt het uitleencentrum of jullie lid zijn van de NTFU. Vervolgens ontvang je een opdrachtbevestiging en stem je de afhaal- en retourtijden af. Bij het afhalen krijg je uitleg over het opzetten, ook krijg je een handleiding mee. Tijdens de uitleenperiode zijn de uitleencentra telefonisch bereikbaar voor vragen. De boog moet weer netjes ingeleverd worden en bij inname worden de materialen gecontroleerd. In geval van grote schade berekenen we de kosten voor herstel door aan de betreffende vereniging. Klein onderhoud komt voor rekening van de NTFU. De uitleencentra bieden een bezorg- en ophaalservice aan, de kosten hiervoor betaal je rechtstreeks aan het uitleencentrum.

Uitleenlocaties

I Care Producties Amsterdam
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog.
nadine@icp.nl
06 - 39 06 23 30
Overschiestraat 176, 1062 XK Amsterdam

Rein Veenendaal Fietsen
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog, wielershirt XL, beachflags & dranghekdoeken, SKS pomp- en reparatiestation.
nick@reinveenendaal.nl
0318-526000
Davidsplein 1, Veenendaal

Party Verhuur Zwolle
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog, wielershirt XL, beachflags & dranghekdoeken, SKS pomp- en reparatiestation.
info@partyverhuurzwolle.nl
06-57549953
Ohmstraat 10, Zwolle

Jonkman Verhuur
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog, wielershirt XL, beachflags & dranghekdoeken, SKS pomp- en reparatiestation.
jonkmanverhuur@live.nl
0512-522037
Marconilaan 3, Drachten

Sanka Events
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog, Wielershirt XL, beachflags & dranghekdoeken, SKS pomp- en reparatiestation.
info@sankaevents.nl
06-28864855
Herungerstraat 67b, Venlo

TWV de Turfrijders
Aanwezige materialen: Fietssport start- en finishboog, SKS pomp- en reparatiestation.
ntfu-uitleen@turfrijders.nl
1e contactpersoon: Piet Leijten 06-29 33 60 69
2e contactpersoon: Jac Verschueren 06-22 83 85 10
Slotlaan 38M, Etten-Leur