Jouw tocht onder de aandacht

Een toertocht organiseren is stap één, maar hoe breng je ’m onder de aandacht bij zoveel mogelijk wielersporters? De NTFU geeft je net dat duwtje in de rug, door je te helpen met de promotie. 

Jouw tocht op Fietssport

Met jaarlijks meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers is Fietssport.nl en Fietssport magazine hét kanaal om je toertocht onder de aandacht te brengen. Alleen lidorganisaties van de NTFU kunnen tochten toevoegen op de Fietssport kalender.

Laat een tekst maken voor jouw tocht

Het schrijven van een leuke promotionele tekst of van social media berichten voor jouw toertocht kan soms best even wat tijd in beslag nemen. Om je hiermee te helpen, hebben we een handige tekstengenerator ontwikkelt. Met deze handige tool maken we in enkele minuten een kant-en-klare promotionele tekst voor je toertocht. Naast promotionele teksten laat je ook eenvoudige teksten voor je social media berichten maken. De tekstengenerator is gratis te gebruiken voor verenigingen en organisatoren. 

Benieuwd hoe de tekstengenerator werkt? Bekijk de onderstaande video. 

 

Laat een tekst voor jouw tocht maken! 

Promoot je tocht met behulp van onze meesterknecht

Kan je organisatie wel wat hulp gebruiken met het opzetten van goede communicatie? Dan helpen we je graag vanuit ons project 'Meesterknecht'. Vanuit Meesterknecht bieden we een aantal verschillende mogelijkheden aan.

Promotie via social media

Op de sociale media van Fietssport richten wij een online campagne in waarmee je lokaal meer dan 6.500 potentiële deelnemers voor jouw tocht bereikt. Meer dan 30 tochten zijn inmiddels via deze manier in de spotlights gezet. Per campagne klikken 350 fietsers door naar de kalenderpagina op Fietssport.nl.

Laat je tocht vastleggen door een professionele fotograaf

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Foto's zijn daarom enorm handig in de promotie van je tocht. Laat je tocht vastleggen door een professionele fotograaf en gebruik de foto's de komende jaren in je promotie! 

Op maat advies met een promotieplan

NTFU-collega's gaan ook naar toertochtorganisatoren toe voor één-op-één gesprekken. Zo krijgen bijvoorbeeld FTC Wienters, Diekirch-Valkenswaard en TWC de HerBerg op die manier op maat advies. Resultaat: extra handvatten voor de promotie van hun toertocht!

 

Zo helpen we je verder

Wil je gebruik maken van een van de bovenstaande ondersteuningsmogelijkheden? Hoofdredacteur van Fietssport.nl Ard Krikke staat voor je klaar om je communicatie naar een hoger niveau te tillen. 

Ard Krikke

Hoofdredacteur Fietssport.nl

Neem contact op met Ard

Adverteren

Aangesloten toertochtorganisatoren kunnen eenvoudig en goedkoop gebruik maken van verschillende advertentiemogelijkheden om je tocht extra onder de aandacht te brengen. Tegen een speciaal verenigingstarief breng je jullie evenement onder de aandacht bij duizenden wielersporters. Via de papieren kalender in Fietssport Magazine breng je jullie tocht bij 80.000 lezers onder de aandacht. De online kalender wordt jaarlijks maar liefst ruim 1,5 miljoen keer geraadpleegd.

Bekijk hier alle mogelijkheden om te adverteren