Kenniscentrum

Toertochten

Tips voor het organiseren van je tocht

Bij de organisatie van een toertocht komt veel kijken: je moet deelnemers werven, de route uitstippelen, vergunningen aanvragen, vrijwilligers indelen en ga zo maar door. Om je een stukje op weg te helpen vind je hier allerlei tips en informatie over het organiseren van jullie tocht.

Lees meer

Keurmerk

De NTFU werkt met een grote groep vrijwilligers aan het verbeteren van de kwaliteit van toertochten. Daarvoor bieden we onder andere een zelfcheck aan. Tochten die de zaken goed op orde hebben ontvangen bovendien het keurmerk Extra Goed Geregeld.

Lees meer

Promotie toertochten

Een toertocht organiseren is stap één, maar hoe breng je ’m onder de aandacht bij zoveel mogelijk wielersporters? De NTFU geeft je net dat duwtje in de rug, door je te helpen met de promotie. Je leest hier tips waar je zelf snel mee aan de slag kunt en wat de NTFU voor jouw tocht kan betekenen.

Lees meer

Startboog en beachflags lenen

De NTFU beschikt over 5 startbogen, 50 beachflags en 5 pomp- en reparatiestations die verenigingen en stichtingen van de NTFU gratis mogen gebruiken bij hun evenement. Er zijn 5 locaties in het land waar je het materiaal kunt ophalen.

Lees meer