De ledenmonitor

Weet jij wat er leeft onder jouw leden? Hoe tevreden ze zijn over je vereniging? Met een ledenmonitor krijg je een goed beeld van de wensen en ideeën van jouw leden. NTFU stelt zo’n ledenmonitor speciaal voor NTFU-verenigingen beschikbaar. Met de resultaten ga je gericht aan de slag met bijvoorbeeld ledentevredenheid, -behoud en -werving.

Weet wat er leeft onder de leden van jouw vereniging

Met de ledenmonitor van de NTFU achterhaal je wat er leeft onder de leden van jouw vereniging. Onderwerpen die in de ledenmonitor aan bod komen, zijn:

  • Waarom zijn ze lid?
  • Hoe beoordelen zij het aanbod van jullie vereniging?
  • Wat vinden zij van de sfeer op de club?
  • Waarom nemen ze wel of niet deel aan clubritten?
  • Wat zouden ze graag verbeterd zien?

Wat kun je met de resultaten?

Met de resultaten van de ledenmonitor kun je als vereniging gericht stappen zetten om de ledentevredenheid te verhogen en werk je aan ledenbehoud. Daarnaast kun je wellicht nieuwe activiteiten ontwikkelen, bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven. Dankzij de resultaten weet je namelijk veel beter wat leden goed vinden aan jouw vereniging en kun je dit gebruiken om potentiële leden te enthousiasmeren.

Vraag de ledenmonitor gratis aan

Wij hebben een standaard vragenlijst ontwikkeld die je kunt uitzetten onder je eigen leden. Wil jouw vereniging hier gebruik van maken?

Team verenigingsondersteuning

Team verenigingsondersteuning

Neem contact met ons op