Accomodatie

Een eigen accommodatie is voor wielerverenigingen niet altijd vanzelfsprekend. Maar het hebben van een eigen clubhuis of wielerbaan kan enorm veel betekenen voor je vereniging: het is het hart van de vereniging. Een accommodatie kan veel betekenen voor de binding en betrokkenheid met je leden. 

Een nieuwe accommodatie

Wil je aan de slag met het aanleggen van een eigen wielerbaan of clubhuis? Elke lokale situatie is anders en vraagt om maatwerk. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Team verenigingsondersteuning

Team verenigingsondersteuning

Stel je vraag

Wet- en regelgeving

Als je aan de slag gaat met een accommodatie kom je automatisch ook in aanraking met verschillende wet- en regelgeving. NOC*NSF heeft een document ontwikkeld, dat sportverenigingen helpt om de afspraken met gemeenten over het eigendom en gebruik van sportaccommodaties helder en goed vast te leggen.

Juridische ondersteuning

Bij het aanleggen van een accommodatie loop je wellicht tegen juridische vraagstukken aan. Daarom heeft de NTFU afspraken gemaakt met DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport. Zo kunnen aangesloten verenigingen van de NTFU gratis en onbeperkt gebruikmaken van juridische ondersteuning. Stel eenvoudig je vraag via 088-327 98 36 of stuur een mail via onderstaande button. 

Stel je vraag

De volgende stap voor je accommodatie

Heeft je vereniging al een clubhuis, maar wil je bijvoorbeeld aan de slag met een gezonde sportkantine of het verduurzamen van je accommodatie? Kijk dan op de volgende pagina's voor meer informatie.