Nieuwsbrieven

Om bestuursleden en contactpersoon goed op de hoogte te houden van nieuws en services, versturen we regelmatig nieuwsbrieven. Benieuwd welke nieuwsbrieven we versturen, op welke momenten en naar wie? Lees dan snel verder. 

Wie, wat en wanneer

We versturen de volgende nieuwsbrieven naar de volgende contactpersonen:

  • De verenigingsnieuwsbrief: Deze nieuwsbrief wordt om de week verstuurd naar alle bestuursleden (Voorzitter, Secretaris, Penningmeester en algemene bestuursleden) van verenigingen. In deze nieuwsbrief brengen we services en diensten onder je aandacht en informeren we je over het laatste nieuws rondom het besturen van je vereniging.
  • De toertochtennieuwsbrief: Deze nieuwsbrief versturen ongeveer 4x per jaar op relevante momenten. De nieuwsbrief wordt verzonden naar alle bestuursleden, leden van de toercommissie en contactpersonen Scan&Go van alle verenigingen en evenementenorganisatoren. In de nieuwsbrief geven we relevante informatie over het organiseren van je toertocht.
  • Trailcrewnieuwsbrief: De nieuwsbrief voor trailcrews versturen we 6x per jaar naar alle bestuursleden en routecoördinatoren van trailcrews en mountainbikeverenigingen.
  • Nieuwsbrief voor routebureaus en terreineigenaren: Deze nieuwsbrief versturen we 4x per jaar naar alle personen werkzaam bij een routebureau of terreinbeherende organisatie. De nieuwsbrief gaat over ontwikkelingen op het gebied van fietsinfrastructuur voor mountainbikers, gravelbikers en wielrennerc. 

Ben je bestuurslid of contactpersoon bij een vereniging of een evenementenorganisator maar ontvang je geen nieuwsbrieven? Check dan eerst of je functie goed geregistreerd is via 'Bestuursleden en rollen'. Kloppen al je gegevens? Neem dan contact met ons op via info@ntfu.nl

Nieuwsbrieven voor fietsers

Voor fietsers brengen we regelmatig themanieuwsbrieven uit over racefietsen, mountainbiken en gravelbiken. Daarnaast brengen we regelmatig toffe acties met onze partners onder de aandacht. Alle nieuwsbrieven voor fietssport zijn gekoppeld aan jouw voorkeuren in je Fietssport Account. Wil je jezelf abboneren op één van onze nieuwsbrieven, kijk dan op Fietssport.nl.

Persberichten

Als journalist kun je voor meer informatie terecht op deze pagina of contact opnemen met onze persvoorlichter Ellen Dobbelaar via 06-82398273 of edobbelaar@ntfu.nl.