Vraag een gratis Fietssport Scan + Go vlag aan

Hangen er op jouw toertochten nog oude NTFU-vlaggen? Dan kun je nu gratis nieuwe vlaggen aanvragen.

Hangen er op jouw toertochten nog oude NTFU-vlaggen? Dan kun je nu gratis nieuwe vlaggen aanvragen.

Steeds meer organisatoren maken gebruik van Scan + Go: ruim 60 procent gebruikt het programma om deelnemers snel te laten starten. In 2019 werden 581.500 fietsers via het programma gescand. Om te laten zien dat een tocht Scan + Go gebruikt, ontvingen organisatoren vroeger een NTFU-vlag. Veel van die vlaggen zijn verouderd. De NTFU heeft inmiddels een nieuwe huisstijl en fietsers worden voortaan via Fietssport op de hoogte gebracht van mooie tochten. Daarom kun je nu gratis een nieuwe Fietssport Scan + Go vlag aanvragen. 

Stuur je oude vlaggen op

Heb jij nog oude NTFU-vlaggen? Stuur ze dan gratis op naar de NTFU via Antwoordnummer 1031, 3900VB Veenendaal. Vermeld daarbij het adres waarop je de nieuwe vlaggen wilt ontvangen en je ontvangt binnen enkele weken eenzelfde aantal nieuwe vlaggen retour. Heb je geen oude vlag maar gebruik je wel Scan + Go? Stuur dan een mail naar verenigingen@ntfu.nl.  

Maak je nog geen gebruik van Scan + Go?

Geen zin meer in papieren formulieren en lange wachtrijen? Dankzij ons scanprogramma en voorinschrijving hoef jij aan de inschrijftafel nog maar één ding te doen: scannen. Makkelijk voor jouw vrijwilligers en fijn voor de deelnemers. Bekijk de voordelen hier

Kunnen we je helpen?

Voor vragen over hoe je Scan + Go voor jouw toertochten kunt inzetten, neem je contact op met team verenigingsondersteuning via verenigingen@ntfu.nl of 0318-581300.

Misschien ook interessant...

Heet nieuwe leden welkom met de actie Welkom op de Club!

Naar schatting zijn er 60.500 fietsers (bron: Wielersportmonitor 2019) die niet lid zijn van een vereniging, maar dat wél graag willen. Voor jouw vereniging de kans om nieuwe leden aan te trekken. Zeker nu fietsen steeds populairder wordt. Maar, hoe maak je hen enthousiast om lid te worden? De NTFU helpt je hierbij tijdens de actie ‘Welkom op de Club’. In maart en april kunnen potentiële leden kennismaken met het fietsen bij een club. Doet jouw vereniging ook mee?

Verenigingen

Vebego Limburgs Mooiste zoekt vrijwilligers

Wil jij op een sportieve manier geld verdienen voor jouw vereniging? De organisatie van het fietsevenement Vebego Limburgs Mooiste is op zoek naar leden, die tegen een vergoeding voor hun club, mee wil werken tijdens een van de grootste fietsevenementen van Nederland.

Hoe spreid je de drukte tijdens je toertocht?

Sinds 28 november gelden er weer strengere coronamaatregelen. Zo zijn de 1,5 meter afstand en het  mondmasker weer verplicht en is publiek niet toegestaan. Dat betekent dat je als organisator ook maatregelen moet nemen om bijvoorbeeld drukte te verminderen. Hoe doe je dit?

Belangenbehartiging

Arnhem praat met fietsers na protest tegen sluiting bospaden

Arnhemse wielerverenigingen praten tóch mee over de bospaden bij Arnhem. Ze protesteerden met de NTFU tegen sluiting voor fietsers. De clubs maken nu een voorstel waarbij fietsers wél welkom zijn. Of de gemeente écht akkoord gaat met het plan, moet nog blijken.