Tweede editie van Week van de Wielervereniging

Na een succesvolle eerste editie in het voorjaar, biedt de NTFU eind september opnieuw de Week van de Wielervereniging aan. In deze week staat het versterken van verenigingen centraal. Bestuursleden van wielerverenigingen kunnen zes interessante workshops volgen.

Na een succesvolle eerste editie in het voorjaar, biedt de NTFU eind september opnieuw de Week van de Wielervereniging aan. In deze week staat het versterken van verenigingen centraal. Bestuursleden van wielerverenigingen kunnen zes interessante workshops volgen.

Na het succes van de eerste online editie, organiseert de NTFU eind september opnieuw de Week van de Wielervereniging: een reeks interessante workshops voor bestuurders van wielerverenigingen. Tijdens deze tweede editie staat het versterken van verenigingen centraal. Er is aandacht voor verzekeringen en juridische kwesties, ledenwerving, sfeer op de club, modern besturen en nieuwe impulsen voor je vereniging zoals gravelbiken en de app Cyql.

De zes workshops zijn verspreid over vier avonden en kunnen online gevolgd worden. Zo kunnen bestuursleden onderwerpen en data kiezen die passen bij hun behoeften en agenda.

Data en programma

De Week van de Wielervereniging vindt plaats van maandag 27 tot en met donderdag 30 september. Alle workshops vinden online plaats.

Meer informatie en aanmelden

Op Week van de Wielervereniging lees je meer over het workshopaanbod. Aanmelden voor een van de workshops kan via dit inschrijfformulier. Heb je vooraf een vraag? Neem dan contact op met Team Verenigingsondersteuning, via verenigingen@ntfu.nl.

Misschien ook interessant...

Goed voorbeeld: Een compleet overzicht van alle clubritten in Cyql

Sinds de lancering in september maken steeds meer clubs gebruik van de app Cyql. De app maakt het makkelijk om gezamenlijke ritten te plannen en informatie daarover met elkaar te delen. Voor GRTC Excelsior kwam Cyql precies op het juiste moment.

Toertochten

Deze nieuwe functionaliteiten maken het organiseren van je toertocht makkelijker

Het organiseren van een toertocht kan veel tijd in beslag nemen. De NTFU probeert organisatoren daarom te helpen met het vereenvoudigen van sommige taken. Zo kun je vanaf nu bijvoorbeeld gebruikmaken van een handige digitale communicatiehulp die jouw promotionele of social media teksten schrijft. Daarnaast zorgen we dat je minder vrijwilligers nodig hebt bij de inschrijftafel door de nieuwe functionaliteit rondom het digitaal dag-inschrijven. 

Verenigingen

Vebego Limburgs Mooiste zoekt vrijwilligers

Wil jij op een sportieve manier geld verdienen voor jouw vereniging? De organisatie van het fietsevenement Vebego Limburgs Mooiste is op zoek naar leden, die tegen een vergoeding voor hun club, mee wil werken tijdens een van de grootste fietsevenementen van Nederland.

6x tips voor het aanspreken op gedrag

Binnen de meeste verenigingen gelden duidelijke afspraken. Bijvoorbeeld over het gewenste gedrag tijdens het fietsen, snelheid binnen de groep en wat er van leden wordt verwacht als het aankomt op de coronamaatregelen. Houdt iedereen zich aan de afspraken? Of vinden leden het onduidelijk en gaat het wel eens mis? Met deze 6 tips spreek je leden gericht aan en stuur je aan op een positief effect.