Bioracer verlengt samenwerking met NTFU en Fietssport

Met gepaste trots kunnen we hier melden dat het fietskledingmerk Bioracer de samenwerking met NTFU en ons platform Fietssport verlengd heeft. Dat betekent dat we ons de komende jaren weer een gesoigneerde slag in de rondte kunnen trappen.

Blij met samenwerking

Bioracer is al jarenlang trouwe kledingleverancier van de NTFU en Fietssport. Daarom zijn we ook ontzettend blij dat het merk de samenwerking met weer drie jaar verlengd heeft. Dat betekent dat nóg meer wielerverenigingen voordelig clubkleding kunnen aanschaffen én nóg meer wielrenners, mountainbikers en gravelbikers blij maken met een tof Fietssport-tenue. En ook onze vrijwilligers – zoals opleiders, instructeurs, inspecteurs en regio-afgevaardigden – kunnen we weer gesoigneerd op pad sturen.

Behalve dat Bioracer fietsers goed voor de dag laat komen, blinkt het merk ook uit in kwaliteit en innovatie. Zo wordt alle kleding in eigen huis (het Belgische Tessenderlo) ontwikkeld en uitgebreid door topsporters aan de tand gevoeld. Hierdoor zit een Bioracer-outfit als gegoten waardoor je maximaal kunt presteren én genieten van de mooiste hobby ter wereld. 

Voordeel voor wielerverenigingen

Bij de NTFU aangesloten wielerverenigingen profiteren de komende jaren van korting op de aanschaf van clubkleding. Hiervoor kun je als club contact opnemen met een van de vertegenwoordigers van Bioracer. Hij of zij helpt je graag op weg.

Kijk hier voor een overzicht van alle Bioracer vertegenwoordigers.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze flitsende video die we maakten van alle wielerverenigingen die je al voor gingen. Zoals je ziet draait Bioracer nergens zijn hand voor om.

Gesoigneerde Fietssport-kleding

Ook als Fietssport PLUS-lid profiteer je van de verlengde samenwerking met Bioracer. Zo heb je voor nog geen 100 euro een kledingset – broek en shirt, zowel in dames- als herenuitvoering – waarmee jij je fietsvrienden en -vriendinnen deze zomer het nakijken geeft. Uiteraard hebben we ook handschoenen, sokken, windjasjes (en nog veel meer) in huis.

Wil je de komende zomermaanden gesoigneerd op pad, trakteer jezelf dan op een mooi Fietssport-tenue.

Misschien ook interessant...