Voordelig helmen aanschaffen voor jouw vereniging

Wielersportbond NTFU en Ekoï gaan tot minstens 2025 samenwerken. De samenwerking tussen de twee partners uit zich als eerst via de cursus Wegkapitein. Deze cursus voor fietsverenigingen en -groepen zorgt dat zij veiliger op pad gaan. Sinds 2015 leidden we al meer dan 3.000 wegkapiteins en MTB-begeleiders op. Ekoï ondersteunt de cursus met materialen en budget.

Maar de samenwerking gaat verder. Omdat Ekoï net als de NTFU staat voor een veilige fietssport, kunnen NTFU-verenigingen voordelig Ekoï-helmen aanschaffen voor hun leden. Zo ben je als club duidelijk herkenbaar en goed beschermd. 

Prijzen voor NTFU-verenigingen
Bij een bestelling vanaf 20 stuks krijgen verenigingen een aantrekkelijke korting. Er is keuze uit vier verschillende soorten helmen: Corsa Light, AR13, AR14 en Gara. De basiskleur van de helm is altijd zwart of wit. Je kunt de inserts van de helm voorzien van jullie clubkleuren. De verenigingsnaam en een vlaggetje kunnen toegevoegd worden. Helmen zijn bij bestellingen van 20 stuks of meer al te verkrijgen vanaf 39 euro per stuk, inclusief de BTW en verzendkosten. Een bestelling van een mix van modellen is mogelijk.

Hoe bestel ik helmen voor mijn vereniging?
Voor een prijsopgave en het bestellen van helmen voor jouw vereniging kun je contact opnemen met Laurien van Ekoï via netherlands@ekoi.com. Zij maakt jullie bestelling vervolgens in orde.

Misschien ook interessant...

Verenigingen

Kansen op het gebied van ledenwerving

Fietsen is populair! De afgelopen jaren kwamen meer dan 200.000 nieuwe sportieve fietsers bij. Aansluiten bij een vereniging was echter niet vanzelfsprekend. Toch zien we dat veel fietsers wel de behoefte hebben om in een groep te fietsen, en mooie kans voor jouw club dus! Waar liggen de kansen voor jouw vereniging? We geven met een aantal feiten en cijfers enkele suggesties.

Verenigingen

Nieuwe mogelijkheden na update Cyql app

Deze Cyql app, die voor NTFU verenigingen gratis te gebruiken is, maakt het plannen van clubritten een stuk eenvoudiger. Wat je allemaal kunt met Cyql, lees je op deze pagina. Inmiddels maken meer dan de helft van de NTFU verenigingen gebruik van de app én werd de app onlangs nog beoordeeld met het rapportcijfer 8,1! Cyql heeft onlangs een update gekregen waardoor er enkele extra functionaliteiten beschikbaar zijn in de app. Welke dat zijn lees je in dit artikel. 

Verenigingen

Tuchtrecht NTFU voor leden en vrijwilligers

Soms gebeuren er dingen op de sportvereniging die niet door de beugel kunnen. Wangedrag op de vereniging of bij een toertocht dient uiteraard aangepakt te worden. In de sportsector bestaat daarom het zogenaamde ‘Tuchtrecht’.

Verenigingen

Hoe de NTFU verenigingen in de pedalen helpt

De wielervereniging is al jaar en dag een belangrijke pijler voor de NTFU. De vereniging voorziet wekelijks duizenden fietsers van mooie clubritten en toertochten.  De NTFU zet zich daarom in op het versterken van alle aangesloten wielerverenigingen.