Jouw clubritten uit Cyql publiceren op je clubwebsite

Maakt je vereniging gebruik van de Cyql app om clubritten te plannen? Dan is het ook mogelijk om alle geplande ritten eenvoudig te publiceren op jouw eigen clubwebsite.

Altijd een up-to-date rittenoverzicht

Met een zogenaamde ‘widget’ publiceer je eenvoudig de eerstvolgende ritten vanuit Cyql op de website van je club. Zo kunnen bezoekers van je website altijd een up-to-date overzicht vinden van de opkomende ritten. Ook de details van de ritten, zoals de starttijd, afstand en de GPX route zijn te vinden door op de details van de rit te klikken.Handig voor leden zonder Cyql app

Zijn er nog leden binnen je vereniging die de Cyql app nog niet gebruiken? Dan kan de widget een mooie oplossing zijn om deze leden goed om de hoogte te houden. Want ook zonder de Cyql app heb je inzicht in alle ritten binnen de club.

 

 

 

 

Aan de slag met de widget

Clubbeheerders in Cyql kunnen de widget aanmaken via het Cyql dashboard. Ga naar het kopje instellingen en klik vervolgens op het tabje ‘widget’. Hier kun je een aantal zaken rondom de widget instellen:
  • Widget hoogte: dit is de hoogte in aantal pixels van het rittenoverzicht.
  • Widget taal: dit is de taal voor de besturing van de widget voor gebruikers.


Heb je alles goed ingesteld? Kopieer dan de code onder het kopje widget dat begint met <script>. Deze code kun je delen met de webmaster van jouw website. Hij/zij kan de code gebruiken om het rittenoverzicht te publiceren op je website.Gebruik je nog geen Cyql?

Maakt je vereniging nog geen gebruik van Cyql? NTFU verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de ritten-app. Bekijk hier de voordelen voor jouw verenigingen. Meer weten over Cyql, bekijk ook eens de website van Cyql

Misschien ook interessant...

Verenigingen

Voordelig helmen aanschaffen voor jouw vereniging

Wielersportbond NTFU en Ekoï gaan tot minstens 2025 samenwerken. De samenwerking tussen de twee partners uit zich als eerst via de cursus Wegkapitein. Deze cursus voor fietsverenigingen en -groepen zorgt dat zij veiliger op pad gaan. Sinds 2015 leidden we al meer dan 3.000 wegkapiteins en MTB-begeleiders op. Ekoï ondersteunt de cursus met materialen en budget.

Verenigingen

Goed voorbeeld: frisse wind en nieuwe leden voor RTC Rally

Er waait een nieuwe wind door RTC Rally en dat merken wielrenners uit Sneek en omgeving. Maar liefst 44 mensen sloten zich het afgelopen jaar bij de Friese club aan, waarvan een derde vrouw.

Verenigingen

Vebego Limburgs Mooiste zoekt vrijwilligers

Wil jij op een sportieve manier geld verdienen voor jouw vereniging? De organisatie van het fietsevenement Vebego Limburgs Mooiste is op zoek naar leden, die tegen een vergoeding voor hun club, mee wil werken tijdens een van de grootste fietsevenementen van Nederland.

Verenigingen

Tuchtrecht NTFU voor leden en vrijwilligers

Soms gebeuren er dingen op de sportvereniging die niet door de beugel kunnen. Wangedrag op de vereniging of bij een toertocht dient uiteraard aangepakt te worden. In de sportsector bestaat daarom het zogenaamde ‘Tuchtrecht’.

Verenigingen

Goed voorbeeld: deze clubs maakten een mooie comeback

Wat doe je als je club in onrustig vaarwater terechtkomt? De Tweewielers en WV Holten herrezen als een fenix uit de as, met een beetje hulp van de NTFU. Dit is hun verhaal.

Verenigingen

Nieuwe mogelijkheden na update Cyql app

Deze Cyql app, die voor NTFU verenigingen gratis te gebruiken is, maakt het plannen van clubritten een stuk eenvoudiger. Wat je allemaal kunt met Cyql, lees je op deze pagina. Inmiddels maken meer dan de helft van de NTFU verenigingen gebruik van de app én werd de app onlangs nog beoordeeld met het rapportcijfer 8,1! Cyql heeft onlangs een update gekregen waardoor er enkele extra functionaliteiten beschikbaar zijn in de app. Welke dat zijn lees je in dit artikel. 

Verenigingen

Kansen op het gebied van ledenwerving

Fietsen is populair! De afgelopen jaren kwamen meer dan 200.000 nieuwe sportieve fietsers bij. Aansluiten bij een vereniging was echter niet vanzelfsprekend. Toch zien we dat veel fietsers wel de behoefte hebben om in een groep te fietsen, en mooie kans voor jouw club dus! Waar liggen de kansen voor jouw vereniging? We geven met een aantal feiten en cijfers enkele suggesties.

NTFU, Verenigingen

NTFU en Cyql verlengen samenwerking voor 3 jaar

Na een succesvolle samenwerking, hebben de NTFU en Cyql de overeenkomst met nog eens drie jaar verlengd. Verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten maken daarom ook de komende drie jaar kosteloos gebruik van de Cyql-app.

Verenigingen

Hoe de NTFU verenigingen in de pedalen helpt

De wielervereniging is al jaar en dag een belangrijke pijler voor de NTFU. De vereniging voorziet wekelijks duizenden fietsers van mooie clubritten en toertochten.  De NTFU zet zich daarom in op het versterken van alle aangesloten wielerverenigingen.