Deze nieuwe functionaliteiten maken het organiseren van je toertocht makkelijker

Het organiseren van een toertocht kan veel tijd in beslag nemen. De NTFU probeert organisatoren daarom te helpen met het vereenvoudigen van sommige taken. Zo kun je vanaf nu bijvoorbeeld gebruikmaken van een handige digitale communicatiehulp die jouw promotionele of social media teksten schrijft. Daarnaast zorgen we dat je minder vrijwilligers nodig hebt bij de inschrijftafel door de nieuwe functionaliteit rondom het digitaal dag-inschrijven. 

Eenvoudig en snel promotionele teksten voor jouw toertocht 

Het schrijven van een goede promotionele tekst of van social media berichten kan soms best een uitdaging zijn en tijd kosten. Daarom ontwikkelden we een digitale communicatiehulp die je helpt met het schrijven van teksten voor jouw tocht. Binnen enkele minuten genereren we een kant-en-klare tekst, volledig afgestemd op de unieke kenmerken van jouw tocht. Je hoeft de tekst alleen nog even na te lopen en je bent klaar. Handig toch! Toertochtorganisatoren die aangesloten zijn bij de NTFU maken vanaf nu gratis gebruik van de tekstengenerator. Via de onderstaande video zie je hoe de functionaliteit werkt en hoe jij er gebruik van kunt maken. 
 


Aan de slag

Digitale daginschrijving via Fietssport 

Staat er altijd een rij bij je inschrijftafel met daginschrijvers? Met de digitale daginschrijving zorg je dat deelnemers snel en eenvoudig digitaal kunnen inschrijven én betalen. Ze ontvangen hun inschrijfbewijs direct op de e-mail en kunnen van start. Dat scheelt je organisatie weer een aantal vrijwilligers en veel gedoe met contact geld en inschrijfbriefjes. Hoe het werkt? 
 
  1. Kies bij de instellingen van je tocht voor ‘daginschrijving via Fietssport’. 
  2. Ga vervolgens terug naar het overzicht van je tochten en klik op ‘Instellingen daginschrijven’. 
  3. Op deze pagina lees je welke stappen je moet doorlopen en krijg je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde inschrijfposter te downloaden.  
  4. Download de poster, print hem uit op A3 formaat of groter en hang deze op bij je tocht.  
  5. Daginschrijvers op jouw tocht scannen de QR-code op de poster en schrijven zich via die weg direct in voor jouw tocht. 
  6. Deelnemers ontvangen direct een inschrijfbewijs op hun e-mail en kunnen van start via de Scan & Go balie van jouw tocht.  

Promoot je tocht via een Fietssport social media campagne 

Naast de bovenstaande functionaliteiten, bieden we ook een nieuwe service aan voor toertochtorganisatoren. Wil je extra promotie maken voor je toertocht via social media? Wij richten speciaal voor jouw tocht een betaalde campagne in via de Fietssport social media kanalen. Zo bereiken we heel gericht geïnteresseerde fietsers in jouw regio. Onderstaand zie je de pakketten die je kunt afnemen.   
 
Naam Looptijd Geschat bereik Kosten
Aluminium pakket 1 week 7.000 fietsers € 60,-
Carbon pakket 2 weken 20.000 fietsers € 125,-
Titanium pakket 3 weken 55.000 fietsers € 325,-
 
Wil je gebruikmaken van de betaalde social-media-campagne? Reserveer jouw pakket via dit formulier.  

Misschien ook interessant...