Nieuwe mogelijkheden na update Cyql app

Deze Cyql app, die voor NTFU verenigingen gratis te gebruiken is, maakt het plannen van clubritten een stuk eenvoudiger. Wat je allemaal kunt met Cyql, lees je op deze pagina. Inmiddels maken meer dan de helft van de NTFU verenigingen gebruik van de app én werd de app onlangs nog beoordeeld met het rapportcijfer 8,1! Cyql heeft onlangs een update gekregen waardoor er enkele extra functionaliteiten beschikbaar zijn in de app. Welke dat zijn lees je in dit artikel. 

Maximaal aantal deelnemers

Het is vanaf nu mogelijk om het aantal deelnemers van een fietsrit te limiteren. Deze optie is alleen te gebruiken in het dashboard die door de clubbeheerders kan worden bediend. Indien het maximaal aantal deelnemers wordt bereikt, is het voor andere deelnemers niet meer mogelijk om zich aan te melden voor deze rit. Veel verenigingen hebben gedragsregels en hanteren een maximale groepsgrootte, zo werken we met z'n allen aan de veiligheid van alle fietsers. 

Noodnummers

Het is vanaf nu mogelijk om bij het eigen profiel een zgn. ICE (In Case of Emergency) telefoonnummer toe te voegen. Deelnemers van een rit kunnen vervolgens ICE gegevens van elkaar raadplegen. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen jouw naasten snel ingelicht worden'.

Optimalisaties en bugfixes

Zoals gebruikelijk is ook deze update weer gebruikt om ontelbaar vele bugs en optimalisaties door te voeren die het gebruik van Cyql alleen maar makkelijker, sneller en stabieler maken. Dit alles met hulp van jullie feedback! Mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan horen we dit heel graag. We proberen de fietssport én Cyql iedere dag een beetje beter en mooier te maken en daar hebben we ook jouw hulp bij nodig.

Wil je meer weten of Cyql?

Bekijk dan deze pagina met alle praktische informatie over de app. Heb je vragen over hoe je Cyql het best binnen jouw vereniging kunt inzetten? Team verenigingsondersteuning van de NTFU staat klaar voor je! Caroline, Luuk en Jos zijn te bereiken via verenigingen@ntfu.nl of 0318-581300.

Misschien ook interessant...