Korting op clubkleding en helmen

De NTFU heeft een aantal samenwerkingen waar je als club ook van profiteert. Zo krijg je via de NTFU korting op eigen clubkleding via Bioracer en koop je voordelig helmen in via Ekoï. Benieuwd hoe je gebruik maakt van deze voordelen? 

Korting op clubkleding van Bioracer

Bioracer is al jarenlang trouwe kledingleverancier van de NTFU en Fietssport. Samen met Bioracer zorgen we ervoor dat nóg meer wielerverenigingen voordelig clubkleding kunnen aanschaffen. 

Hoe bestel ik clubkleding?

Bij de NTFU aangesloten wielerverenigingen profiteren de komende jaren van korting op de aanschaf van clubkleding. Hiervoor kun je als club vrijblijvend een offerte aanvragen bij bioracer.
 

Kijk hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.


Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze flitsende video die we maakten van alle wielerverenigingen die je al voor gingen. Zoals je ziet draait Bioracer nergens zijn hand voor om.

Voordelig EKOÏ helmen aanschaffen

De samenwerking tussen de NTFU en EKOÏ uit zich als eerst via de cursus Wegkapitein. Deze cursus voor fietsverenigingen en -groepen zorgt dat zij veiliger op pad gaan. Sinds 2015 leidden we al meer dan 3.000 wegkapiteins en MTB-begeleiders op. Ekoï ondersteunt de cursus met materialen en budget.

Maar de samenwerking gaat verder. Omdat Ekoï net als de NTFU staat voor een veilige fietssport, kunnen NTFU-verenigingen voordelig Ekoï-helmen aanschaffen voor hun leden. Zo ben je als club duidelijk herkenbaar en goed beschermd. 

Prijzen voor NTFU-verenigingen

Bij een bestelling van helmen voor (een deel) van de vereniging krijgen verenigingen een aantrekkelijke korting. Er is keuze uit vier verschillende soorten helmen: Corsa Light, AR13, AR14 en Gara. De basiskleur van de helm is altijd zwart of wit. Je kunt de inserts van de helm voorzien van jullie clubkleuren. De verenigingsnaam en een vlaggetje kunnen toegevoegd worden. Helmen zijn bij bestellingen van 20 stuks of meer al te verkrijgen vanaf 39 euro per stuk, inclusief de BTW en verzendkosten. Een bestelling van een mix van modellen is mogelijk.

Hoe bestel ik helmen voor mijn vereniging?

Voor een prijsopgave en het bestellen van helmen voor jouw vereniging kun je contact opnemen met Laurien van Ekoï via netherlands@ekoi.com. Zij maakt jullie bestelling vervolgens in orde.