Welkom op de vernieuwde website van de NTFU

Je ziet het goed. We hebben een nieuwe website. Compleet met een fris ontwerp en informatie voor verenigingen, tochtorganisatoren, trailcrews, routebureaus, overheden en organisaties uit de sport- en recreatiesector. Zo is NTFU.nl voor iedereen hét startpunt voor sportief fietsen.

Op de vernieuwde NTFU.nl vind je alles over wielrennen, mountainbiken en gravelbiken en wat de NTFU als wielersportbond doet. De NTFU is er namelijk voor alle wielrenners, mountainbikers en gravelbikers in Nederland. Samen met verenigingen, tochtorganisatoren, trailcrews en partners zorgen we voor mooie toertochten, routes, aantrekkelijke diensten én kennis over de wielersport. Zo maken we samen sportief fietsen nóg leuker!

Waarom hebben we een nieuwe website?

De oude site stamde uit 2017 en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom heeft NTFU.nl nu dus een grote update gekregen. De nieuwe website heeft een vernieuwd navigatiemenu met een uitgebreid kenniscentrum en alle producten en diensten voor verenigingen, tochten en trailcrews in één handig overzicht.


 

Een korte rondleiding

De vernieuwde NTFU.nl kent een hoop nieuwe functionaliteiten. We zetten hieronder de meest in het oog springende aanpassingen van de nieuwe website voor je op een rij.

 

Kenniscentrum

In het Kenniscentrum vind je uitgebreide informatie over wielerverenigingen, toertochten en mountainbikeroutes en veilig fietsen. Ook vind je hier cijfers over het wielrennen, mountainbiken en gravelbiken in Nederland. Mocht je informatie missen, laat het ons zeker weten.
 
Bekijk het Kenniscentrum

 

Onze diensten

Zonder wielerverenigingen, tochtorganisatoren en trailcrews géén clubritten, toffe toertochten én mooie mountainbikeroutes. Daarom ondersteunt de NTFU hen graag met diensten, zodat wielrenners, mountainbikers en gravelbikers kunnen blijven fietsen, nu en in de toekomst. Op de nieuwe site leggen we uit waar je vereniging, tocht of trailcrew precies bij ons op kan rekenen.
 


 

Ons werk

De NTFU zet zich in voor alle wielrenners, mountainbikers en gravelbikers in Nederland, in totaal zo’n 900.000 mensen. Op de nieuwe site lees je hoe we opkomen voor de belangen van al die sportieve fietsers. Dankzij de steun van ruim 75.000 leden kunnen we ons hard maken voor bijvoorbeeld betere en veilige routes en wegen en komen we op voor een positief imago van de sport.
 
Bekijk Ons werk

 

Dashboard

Eén centrale plek voor wielerverenigingen, tochtorganisatoren en trailcrews met alle tools voor je ledenadministratie, facturatie, registratie van clubritten en toertochten. In het dashboard vind je ook statistieken over je club, zoals het totaal aantal leden, man/vrouw-verhouding en de leeftijdsverdeling. Het dashboard is alleen te gebruiken door bestuursleden van clubs, tochten en trailcrews die bij de NTFU zijn aangesloten.
 

Opnieuw registreren

Op toegang tot het nieuwe dashboard te krijgen, moeten bestuursleden van wielerverenigingen, tochtorganisatoren, trailcrews en instructeurs zich opnieuw registeren.
 
Bestuurslid en nieuw op de site? Maak hier een profiel.

Vragen? We helpen je graag op weg

We hebben het online zetten van de nieuwe websites zo goed als mogelijk voorbereid. Toch kan het voorkomen dat je de komende dagen tegen een probleem aanloopt. Neem in dat geval per e-mail contact met ons op: we helpen je graag op weg.
  • Heb je een vraag en ben je bestuurder of tochtorganisator? Mail naar: info@ntfu.nl
  • Heb je een vraag en ben je fietser? Mail naar: info@fietssport.nl

Misschien ook interessant...