Vebego Limburgs Mooiste zoekt vrijwilligers

Wil jij op een sportieve manier geld verdienen voor jouw vereniging? De organisatie van het fietsevenement Vebego Limburgs Mooiste is op zoek naar leden, die tegen een vergoeding voor hun club, mee wil werken tijdens een van de grootste fietsevenementen van Nederland.

Wat moet je doen?

De organisatie zoekt liefhebbers die helpen de routes van Limburgs Mooiste uit te pijlen. Je gaat op vrijdag 2 juni met twee personen, in een auto van de organisatie, op pad voor het ophangen van de pijlen op één van de routes. Samen ben je verantwoordelijk voor een prachtig stuk route door het Heuvelland. Op zondag 4 juni gaan jullie dit stuk route dan weer 'ontpijlen'. 

Wat krijg jij als vrijwilliger van Limburgs Mooiste:

  • Een kans om de clubkas op een gezellige manier te spekken;
  • Een goeie verzorging van de inwendige mens tijdens jouw werkzaamheden;
  • Een CREW-shirt van Vebego Limburgs Mooiste 2023;
  • Gratis deelname aan een van de toertochten van Vebego Limburgs Mooiste;
  • Eventuele overnachtingsmogelijkheden op de Limburgs Mooiste Camping;

Het uitpijlen van routes is één van de vele werkzaamheden tijdens Vebego Limburgs Mooiste. Heb je interesse om mee te werken, ben je nieuwsgierig naar de andere werkzaamheden of wil je meer informatie? Mail dan naar info@limburgsmooiste.nl.

Misschien ook interessant...

Verenigingen

Nieuwe mogelijkheden na update Cyql app

Deze Cyql app, die voor NTFU verenigingen gratis te gebruiken is, maakt het plannen van clubritten een stuk eenvoudiger. Wat je allemaal kunt met Cyql, lees je op deze pagina. Inmiddels maken meer dan de helft van de NTFU verenigingen gebruik van de app én werd de app onlangs nog beoordeeld met het rapportcijfer 8,1! Cyql heeft onlangs een update gekregen waardoor er enkele extra functionaliteiten beschikbaar zijn in de app. Welke dat zijn lees je in dit artikel. 

Verenigingen

Hoe de NTFU verenigingen in de pedalen helpt

De wielervereniging is al jaar en dag een belangrijke pijler voor de NTFU. De vereniging voorziet wekelijks duizenden fietsers van mooie clubritten en toertochten.  De NTFU zet zich daarom in op het versterken van alle aangesloten wielerverenigingen.

Verenigingen

Kansen op het gebied van ledenwerving

Fietsen is populair! De afgelopen jaren kwamen meer dan 200.000 nieuwe sportieve fietsers bij. Aansluiten bij een vereniging was echter niet vanzelfsprekend. Toch zien we dat veel fietsers wel de behoefte hebben om in een groep te fietsen, en mooie kans voor jouw club dus! Waar liggen de kansen voor jouw vereniging? We geven met een aantal feiten en cijfers enkele suggesties.

Verenigingen

Voordelig helmen aanschaffen voor jouw vereniging

Wielersportbond NTFU en Ekoï gaan tot minstens 2025 samenwerken. De samenwerking tussen de twee partners uit zich als eerst via de cursus Wegkapitein. Deze cursus voor fietsverenigingen en -groepen zorgt dat zij veiliger op pad gaan. Sinds 2015 leidden we al meer dan 3.000 wegkapiteins en MTB-begeleiders op. Ekoï ondersteunt de cursus met materialen en budget.