Unieraadsvergadering 2024

Op 15 juni 2024 vindt de jaarlijkse unieraadsvergadering plaats op Papendal, Arnhem. Op deze pagina bekijk je onder andere het vergaderboek (inclusief de tarieven en begroting 2025), het jaarverslag en de jaarcijfers 2023 en het jaarplan 2025.

De NTFU is een vereniging met zo'n 75.000 leden, 530 wielerclubs, 150 tochtorganisatoren en 80 trailcrews. De unieraad is onze algemene ledenvergadering van de NTFU. De unieraad bestaat uit afgevaardigden die de clubs, organisatoren, trailcrews en fietsers vertegenwoordigen.

Tijdens de jaarlijkse unieraadsvergadering op 15 juni 2024 blikt het hoofdbestuur van de NTFU met de afgevaardigden terug op 2023 en vertellen we wat we in 2025 gaan doen.

De unieraadstukken voor 2024

Verenigingen, tochtorganisaties en trailcrews die bij de NTFU zijn aangesloten, kunnen alvast het jaarverslag, het jaarplan, de begroting en tarieven bekijken. Tijdens de regio-overleggen die in mei plaatsvinden, worden deze stukken besproken. De regio-afgevaardigde neemt dit daarna op zijn of haar beurt mee naar de unieraadsvergadering.

De stukken voor de unieraadsvergadering download je onderaan deze pagina, te weten:

  • het vergaderboek;
  • het jaarverslag en de jaarcijfers 2023;
  • het jaarplan 2025;
  • de begroting en tarieven 2025.

Het vergaderboek bevat onder andere het verslag van de unieraadsvergadering 2023 en de tarieven en begroting voor 2025.

Programma 15 juni 2024

Het programma voor de unieraadsvergadering op 15 juni 2024 ziet er als volgt uit:

09.45 uur: Inloop
10.00 uur: Unieraadsvergadering
11.15 uur: Afsluiting Unieraadsvergadering met korte koffiepauze
11.20 uur: Sessie met Rein Zwaan
12.45 uur: Afsluitende lunch en mogelijkheid tot napraten

De regio-afgevaardigden en het hoofdbestuur van de NTFU bespreken tijdens het eerste deel van de vergadering de stukken zoals het jaarverslag en het jaarplan. Na een korte pauze, geeft Rein Zwaan aan de regio-afgevaardigden een presentatie.

Sessie Rein Zwaan, boswachter bij Staatsbosbeheer
Rein is als boswachter bij Staatsbosbeheer nauw betrokken bij het mountainbikeroutenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Hij geeft ons een kijkje in de wereld van natuurbeheer versus mountainbiken en gravelbiken. Verwacht boeiende verhalen en eyeopeners over hoe we deze twee goed laten samengaan maar ook over de spanning die dit soms oplevert. Het belooft een informele en inspirerende sessie te worden waarin we veel kunnen leren van Rein's ervaringen.

Vragen over de unieraadstukken?

Kom dan naar het regio-overleg en stel je vragen aan de regio-afgevaardigde en bureaumedewerker van de NTFU die dan aanwezig zijn. Heeft jouw regio-overleg al plaatsgevonden? Stuur je vraag dan naar Martine van de Veen.

Martine van de Veen

Managementondersteuning

Mail Martine