Wegkapitein, het vervolg

Als wegkapitein begeleid je een groep fietsers en maak je afspraken met elkaar. Een belangrijke rol binnen de groep. Immers fietsen jullie volgens het principe “samen uit, samen thuis”. Maar wat als niet iedereen zich aan de afspraken houdt? Hoe spreek je de medefietsers en weggebruikers aan en houd je de sfeer goed? Tijdens de cursus 'Wegkapitein: het vervolg' leer je helder en effectief te communiceren met je clubgenoten.

De cursus

De vraag 'hoe spreek je medefietsers en weggebruikters aan op (on)gewenst gedrag en hoe hoed je de sfeer goed?' staat centraal tijdens de workshop. Aan de hand van een stukje theorie leer je op welke manieren je iemand aan kan spreken en hoe dit per persoonlijkheid kan verschillen. Vervolgens speel je met een trainersacteur situaties uit de praktijk na, zodat je kunt oefenen welke aanpak het beste werkt. De cursus duurt één dagdeel.
 

 

Deelnemers

De cursus 'Wegkapitein, het vervolg' is een zinvolle cursus voor reeds opgeleide Wegkapiteins, maar is zeker ook interessant voor bestuurders en alle andere fietsers die het belangrijk vinden om samen gezellig te fietsen. De cursus wordt gegeven bij de vereniging op locatie.
 

 

Duur

De cursus duurt ongeveer één dagdeel. 

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen €300,-.

Een cursus plannen

Heb je interesse om deze cursus aan te bieden op je vereniging? Neem contact op met Geert Lantink en bespreek de mogelijkheden.

Geert Lantink

Coördintor opleidingen

Stuur een mail naar Geert