Het lidmaatschap voor trailcrews

Zonder trailcrews géén mountainbikeroutes. Daarom ondersteunt de NTFU vrijwilligers die mountainbikeroutes aanleggen, onderhouden en verbeteren met kennis, advies en producten en diensten. Ben je een trailcrew, mountainbikevereniging of routebureau met een vrijwilligersgroep, dan ben je van harte welkom bij de NTFU. Je kunt dan rekenen op onze ondersteuning bij de ontwikkeling en het behoud van routes, verzekeringen voor je vrijwilligers en bestuursleden en handige tools waarmee je het onderhoud aan je route professionaliseert.

Voordelen voor je trailcrew

Trailcrews die bij de NTFU zijn aangesloten kunnen een aantal handige producten en diensten gebruiken die de NTFU speciaal voor onderhoudsgroepen heeft ontwikkeld.

Verzekeringen

Trailcrews die lid zijn van de NTFU profiteren kosteloos van een breed verzekeringspakket zoals de aansprakelijkheidsverzekering en vrijwilligersverzekering.

  Bekijk alle verzekeringen voor trailcrews

Kosten

Je betaalt eenmalig een waarborgsom van € 75,-. De waarborgsom krijg je terug zodra je het lidmaatschap beëindigt. Daarnaast betaal je jaarlijks een contributiebedrag. Het exacte contributiebedrag vind je hier.

Schrijf je trailcrew nu in

Wil je gebruik maken van alle voordelen van het lidmaatschap? Dan kun je je trailcrew via onderstaande knop direct aanmelden. Hierbij is het goed om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Beoefening wielersport | Trailcrews die ‘het ondersteunen en promoten van de wielersport’ als doel hebben mogen lid worden van de NTFU. Blijkt dit niet uit jullie statuten? Dan teken je hier een verklaring voor, deze kun je onderaan deze pagina downloaden.
  • Statuten | Je hebt statuten nodig die in een notariële akte zijn vastgelegd. Deze upload je tijdens in inschrijfproces. Voorbeeldstatuten download je onderaan deze pagina.
  • Kamer van Koophandel | Jullie trailcrew is ingeschreven in het register bij de Kamer van Koophandel. Een kopie van de inschrijving upload je tijdens het inschrijfproces.
Meld je trailcrew direct aan