Lidmaatschap evenementenorganisator

Je organiseert een tocht en wilt deze onder de aandacht hebben bij wielrenners en/of mountainbikers. Bij ons zit je dan goed! Via de NTFU kun je jouw tocht onder de aandacht brengen via de meest complete toertochtenkalender van Nederland. Daarmee bereik je 75.000 leden die Fietssport Magazine 4x per jaar op de deurmat ontvangen, maar ook ruim 1,5 miljoen bezoekers op de online platformen van Fietssport.nl! Maar we doen meer voor evenementenorganisatoren, op deze pagina lees je alles over de voordelen van het lidmaatschap. 

Voordelen voor je toertocht

Ben je van plan om ook een toertocht te organiseren? Dan ben je bij de NTFU aan het juiste adres. We bieden tal van producten en diensten die het organiseren van je tocht een stuk makkelijker maken. 

Verzekeringen

Evenementenorganisatoren die lid zijn van de NTFU profiteren kosteloos van een breed verzekeringspakket zoals de aansprakelijkheidsverzekering en vrijwilligersverzekering. Daarnaast is het mogelijk om additioneel een verzekering af te sluiten voor bestuursaansprakelijkheid.

Bekijk alle verzekeringen voor evenementenorganisatoren

Kosten

Je betaalt eenmalig een entreebedrag van € 500,- en een waarborgsom van € 75,-. De waarborgsom krijg je terug zodra je het lidmaatschap beëindigt. Daarnaast betaal je jaarlijks een contributiebedrag. Het exacte contributiebedrag vind je hier. Tot slot betaal je per tocht € 25,-. Voor dit bedrag wordt je tocht gepubliceerd op NTFU.nl, Fietssport.nl en in de gedrukte kalender.

Schrijf je nu in

Wil je gebruik maken van alle voordelen van het lidmaatschap? Dan kun je je organisatie via onderstaande knop direct aanmelden. Hierbij is het goed om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Beoefening wielersport | Verenigingen, stichtingen en bedrijven die ‘het beoefenen van de wielersport’ als doel hebben mogen lid worden van de NTFU. Blijkt dit niet uit jullie statuten? Dan teken je hier een verklaring voor, deze kun je onderaan deze pagina downloaden.
  • Statuten | Als verenigin of stichting heb je statuten die in een notariële akte zijn vastgelegd. Deze upload je tijdens in inschrijfproces.
  • Kamer van Koophandel | Jullie organisatie is ingeschreven in het register bij de Kamer van Koophandel. Een kopie van de inschrijving upload je tijdens het inschrijfproces.
Meld je direct aan als evenementenorganisator