Tochtorganisatoren

Mijn tochten

Op deze pagina kun je jullie tochten beheren, de gegevens van jullie tochten inzien, een nieuwe tocht opgegeven, een bestaande tocht wijzigen of je tocht verlengen.

Lees meer

Tips voor het organiseren van je tocht

Bij de organisatie van een toertocht komt veel kijken: je moet deelnemers werven, de route uitstippelen, vergunningen aanvragen, vrijwilligers indelen en ga zo maar door. Om je een stukje op weg te helpen vind je hier allerlei tips en informatie over het organiseren van jullie tocht.

Lees meer

Keurmerk

Waaraan herken je een goede toertocht? Voor de ene fietser is de route van belang, de andere fietser wordt graag in de watten gelegd. Met behulp van ons kwaliteitssysteem worden tochten beoordeeld op een aantal punten, waardoor je het keurmerk Extra Goed Geregeld ontvangt. Ontdek hier waar je aan moet voldoen!

Lees meer

Scan & Go

Wil je dat deelnemers snel van start kunnen tijdens jouw tocht? Maak dan gebruik van Scan & Go! Dankzij dit scanprogramma en het voorinschrijven hoef jij aan de inschrijftafel nog maar één ding te doen: scannen. Makkelijk voor jou en fijn voor de deelnemers!

Lees meer