Start- & finishlocatie

Startboog lenen

Startboog en beachflags lenen

De NTFU beschikt over 5 startbogen en 50 beachflags die NTFU-verenigingen en -stichtingen gratis mogen gebruiken bij hun evenement.

De bogen zijn voorzien van een inwendige blower, scheerlijnen, haringen en opbergzak. De buitenmaten van de boog zijn 8 meter breed x 5 meter hoog (incl. pilaren). Voor het veiligheidsplan is het goed te weten dat de binnenmaten 5,8 meter breed x 4 meter hoog zijn. De beachflags worden geleverd met grondboor. Je kunt een boog en maximaal 10 beachflags reserveren bij:

Skippy-Rent
e.kuiper@skippy-rent.nl
088-1010100
Wencopperweg 20, Barneveld

Party Verhuur Zwolle
info@partyverhuurzwolle.nl
06-57549953
Ohmstraat 10, Zwolle

Fox Global Express
planning.express@foxglobal.nl
010-2451051
Sevillaweg 55, Rotterdam

Jonkman Verhuur
jonkmanverhuur@live.nl
0512-522037
Marconilaan 3, Drachten

Sanka Events
info@sankaevents.nl
06-28864855
Herungerstraat 67b, Venlo

Procedure

De verhuurder controleert de gegevens van de vereniging met de ledenlijst van de NTFU. Als alles in orde is, ontvangt de vereniging een opdrachtbevestiging en worden de afhaal- en retourtijden afgestemd. Bij het afhalen krijg je uitleg over het opzetten, ook krijg je een handleiding mee. Tijdens de uitleenperiode zijn de uitleencentra telefonisch bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. De boog moet weer netjes ingeleverd worden en bij inname worden boog en toebehoren gecontroleerd. In geval van grote schade worden berekenen we de kosten voor herstel door aan de betreffende vereniging. Klein onderhoud komt voor rekening van de NTFU. Er zijn mogelijkheden voor een bezorg- en afhaalservice en op- en afbouw door een aantal uitleencentra. De kosten daarvoor betaal je rechtstreeks aan het uitleencentrum.