Tochtorganisatoren

Scan & Go

Scan & Go

Wil je dat deelnemers snel van start kunnen tijdens jouw tocht? Maak dan gebruik van Scan & Go! Dankzij dit scanprogramma én het voorinschrijven hoef jij aan de inschrijftafel nog maar één ding te doen: scannen. Makkelijk voor jou en fijn voor de deelnemers!

We zetten de verschillende mogelijkheden van inschrijven even voor je op een rij:

  • Scan & Go met voorinschrijven: een deelnemer schrijft zich vooraf in en betaalt met iDeal. Aan de inschrijftafel scan je de barcode van de deelnemer (de ledenpas van NTFU-leden en de print met barcode van niet-leden) en kan de deelnemer van start. Benodigde tijd bij de inschrijftafel: ½ minuut.
  • Scan & Go zonder voorinschrijven: een deelnemer komt met zijn barcode aan de inschrijftafel. Je scant de barcode en de deelnemer betaalt vervolgens aan de inschrijftafel. Benodigde tijd bij de inschrijftafel: 2 minuten.
  • Deelnemerskaart: een deelnemer heeft zich niet vooraf ingeschreven. De deelnemer vult een deelnemerskaart in en betaalt aan de inschrijftafel. NTFU-leden krijgen op vertoon van hun ledenpas korting. Benodigde tijd bij de inschrijftafel: 5 minuten. 

Voordelen van Scan & Go en voorinschrijven:

  • Deelnemers gaan snel van start.
  • Je hebt geen deelnemerskaarten meer nodig.
  • Dankzij het voorinschrijven heb je de gegevens van deelnemers, zodat je een e-mail kunt sturen met belangrijke informatie over je tocht. Ook zie je wie er daadwerkelijk gestart is.
  • NTFU-leden laten hun persoonlijke barcode scannen, hun gegevens zie je na de tocht onder ‘Mijn Tochten’ op deze website.

Deelnemers kunnen betalen met iDEAL, daardoor heb je geen deelnemerskaarten meer nodig. 

Wie kunnen gescand worden?

  • NTFU-leden met hun persoonlijke barcode. De barcode staat op de ledenpas en op de persoonlijke pagina op fietssport.nl.
  • Iedereen die zich heeft vooringeschreven en de print met barcode meeneemt.

Wat kost Scan & Go?

De grootste investering is de aanschaf van scanner(s): deze kun je voor € 80,- (winkelprijs € 120,-) via ntfushop.nl bestellen. In verband met de verenigingskorting die wij bieden moet je daarvoor wel eerst ingelogd zijn. Verder kost het gebruik van Scan & Go je niets. Maak je gebruik van Scan & Go in combinatie met voorinschrijven, dan betaal je € 0,25 transactiekosten per deelnemer aan iDEAL. dit betekent dat als jouw tocht € 5,- kost, jij € 4,75 ontvangt.

Het gebruik van Scan & Go en voorinschrijven is gratis. Je betaalt alleen € 0,25 transactiekosten aan iDEAL.

Hoe kan ik gebruik maken van Scan & Go?

Het gebruik van Scan & Go is niet ingewikkeld en leggen we je graag uit in deze handleiding. Wil je laten zien dat je Scan & Go aanbiedt? Ga dan naar Mijn Tochten en vink aan dat je Scan & Go en/of voorinschrijven accepteert, op Fietssport.nl zien deelnemers nu dat je voorinschrijven aanbiedt.

Wil je meer gedetailleerde informatie over Scan & Go en voorinschrijven? Download dan de Scan & Go handleiding. Heb je vragen? Mail dan gerust naar scanengo@ntfu.nl, we helpen je graag!

Documenten