Over ons

Onze partners

Onze partners

Shimano is al lange tijd als trouwe partner verbonden met de NTFU. Dit krachtige merk heeft onder meer het elektronisch schakelsysteem Ultegra Di2. De NTFU is dan ook zeer trots om samen te kunnen werken met deze sterke partner. Komend jaar zal de NTFU opnieuw aanwezig zijn in de Shimano Service Centers: Fietssport Magazine en de NTFU Kalender worden beschikbaar gesteld aan klanten van deze centers. Kijk op www.shimano-benelux.com voor een Service Center bij jou in de buurt.

Bio-Racer ontwikkelt fietskleding van hoogwaardige kwaliteit. Bio-Racer ontwerpt en maakt ook fietskleding op aanvraag, zoals teamkleding en fietskleding voor evenementen. De kledingproductie wordt gerealiseerd in één en dezelfde vestiging met een eigen ontwerpafdeling, zeefdrukkerij, sublimatieruimte en confectieatelier, waardoor er een snelle afhandeling plaats kan vinden.

NTFU-verenigingen ontvangen 8% korting op Bio-Racer teamkleding. Alle verenigingen ontvangen bij aanvang van het NTFU-seizoen een kortingscoupon met de actievoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met Bio-Racer.

FuturumShop is de grootste online specialist voor wielrenners en mountainbikers. NTFU-leden profiteren bij FuturumShop het hele jaar door van exclusieve aanbiedingen én krijgen aan het eind van het jaar een bedankje. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor het fietsen van tochten, informeert FuturumShop bovendien haar fanatieke klanten over mooie tochten in de buurt.

Waar heel Nederland wint. Nederlandse Loterij heeft een heldere ambitie: Nederland gelukkig en gezond maken. Op dit moment bieden we zeven populaire kansspelen aan. We zorgen ervoor dat veel deelnemers mooie geldprijzen winnen en de opbrengst dragen we af aan de Nederlandse samenleving. Vanuit één gedachte: we willen sport en beweging bereikbaar maken voor iedereen. "Voor ons is dit geld van groot belang", aldus Arjan de Vries, directeur NTFU. "De structurele subsidie maakt een betaalbaar lidmaatschap mogelijk. Daar profiteren we allemaal van."

Een schone fiets fietst fijner. Als je je fiets goed schoonmaakt, blijf je optimaal van je racefiets of mountainbike genieten. Cyclon, de specialist als het gaat om schoonmaak-, smeer- en onderhoudsproducten, gaat je hierbij helpen. Je profiteert straks van hun service tijdens toertochten en op Fietssport.nl vind je video's met tips om het schoonmaken van je fiets nog makkelijker te maken.

Team Jumbo-Visma is een Nederlandse ProTour wielerploeg die actief is in wedstrijden van de UCI World Tour. Team Jumbo-Visma is ambassadeur van de NTFU. 

NTFU en Team Jumbo-Visma trekken gezamenlijk op en maken gebruik van elkaars kennis, expertise, netwerk en communicatiekanalen. Algemeen Directeur Richard Plugge: "Wij zoeken voortdurend naar partnerships die ons op een relevante manier kunnen versterken en extra contactmomenten met onze fans bieden. Hoe kan dat beter dan via een samenwerking met de grootste wielersportbond van Nederland. De NTFU heeft ruim 70.000 aangesloten wielerfans. Een veelvoud hiervan zijn wielerfans die deelnemen aan de ruim 2.500 toertochten die worden georganiseerd door NTFU-verenigingen en -stichtingen.”

Fietsplatform Bicycling is de mediapartner van wielersportbond NTFU. Bicycling maakt mooie reportages en bijzondere verhalen over de wielersport. Beide partijen maken en verspreiden samen content rondom evenementen, clubs en veiligheid. Ook is de toertochtenkalender van de wielersportbond zowel via het online als offline kanaal van Bicycling te raadplegen.
 

Pure Energie is al 5 x op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace. Pure Energie wekt stroom op met windmolens en zonnepanelen in Nederland. Gezond leven, bewegen én energie, daar staan de NTFU en Pure Energie voor. Als je lid bent van NTFU krijg je daarom een mooi aanbod op je energietarief bij Pure Energie. Stap je over? Dan steun je bovendien de wielersport!

De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen iedere dag te laten kloppen. Met voorlichting en evenementen voor een hartgezonde leefstijl. En daar hoort dagelijks matig tot intensief bewegen bij. Naast dat je mee kunt doen aan de evenementen van de Hartstichting of de toertochten waar de Hartstichting een samenwerking mee heeft kun je ook zelf een actie starten om geld in te zamelen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.