Trainers

Bijscholingen

Bijscholingen

Heb je het diploma voor de opleiding basisinstructeur of verenigingsinstructeur? Dan is deze 4 jaar geldig. Binnen deze 4 jaar moet je een aantal licentiepunten halen om je licentie te behouden.

Waarom moet ik licentiepunten halen? 

NTFU staat voor goed gekwalificeerde trainers. Met het licentiepuntensysteem word je uitgedaagd je te blijven ontwikkelen tot betere trainer en blijf je op de hoogte van veranderingen.

Hoeveel licentiepunten moet ik halen?

Je krijgt je licentie voor 4 jaar. Per 4 jaar moet je als basisinstructeur 8 licentiepunten halen en als verenigingsinstructeur 12 punten. Deze punten kun je behalen door bijscholingen te volgen. Hieronder vind je het overzicht van bijscholingen, praktijkervaring, cursussen of andere activiteiten.

Hoe geef ik mijn licentiepunten door?

Heb je een activiteit gevolgd? Mail het bewijsstuk (bijvoorbeeld een diploma, bewijs van inschrijving of certificaat) naar NTFU via opleidingen@ntfu.nl. Wij schrijven jouw punten dan bij. Het kan soms even duren voordat dit zichtbaar is. Wil je weten hoeveel punten je de afgelopen jaren behaald hebt? Log dan in op NTFU.nl.
 

Bijscholingsaanbod

   

Andere bijscholingsactiviteit in aanmerking laten komen voor licentieverlenging?

Wil je een bijscholingsactiviteit volgen die niet vermeld staat in het bijscholingsaanbod en wil je weten of deze in aanmerking komt voor licentiepunten? Stuur een e-mail naar opleidingen@ntfu.nl. Vermeld het doel van de cursus/opleiding, de aanbieder en een link naar de website met meer informatie. Doe dit liefst minimaal drie weken voorafgaand aan de bijscholing. Je kunt dit ook later doen, maar dan heb je geen garantie dat de betreffende bijscholing geldig is voor licentiepunten.


Opleidingsagenda