Begeleider wegkapitein

MTB begeleider

MTB-begeleider

Fiets je in een groep van meer dan 4 personen? Dan zorg je als MTB-begeleider voor de veiligheid van de groep. Jij zorgt dat de verkeersregels en gedragsregels van je vereniging worden gevolgd en spreekt leden hierop aan als dit nodig is. Ook zet je routes uit en zie je toe op de snelheid van de groep. Dit doe je aan de hand van afspraken die binnen je vereniging zijn gemaakt, de gedragscode van de NTFU en in overleg met een opgeleide trainer van jouw vereniging. 

De opleiding

De opleiding duurt één dag en vindt plaats bij jouw vereniging. De opleiding wordt gegeven aan 6 tot 12 personen. Het is natuurlijk mogelijk om deze opleiding met meerdere verenigingen uit de regio te organiseren.

Kosten

De kosten voor de cursus MTB-begeleider zijn €350,- per cursus (8 tot 14 personen). Dit bedrag is inclusief BTW en reiskosten van de opleider. De factuur voor de cursus ontvangt de vereniging van de NTFU. Daarnaast ontvang je het volgende:

  • Opleiding voor max. 14 leden
  • Cursusdag op gewenste locatie
  • Voor iedere deelnemer een certificaat

Meer informatie

Wil je meer informatie over de cursus MTB-begeleider of wil je de cursus aanvragen? Neem dan contact op met de NTFU via opleidingen@ntfu.nl of 0318-581300.