E-learning voeding en sport

zaterdag 1 januari 2022

€ 25,00

E-LEarning over voeding.

De E-Learning leert u kritisch nadenken over keuzes die gemaakt worden met betrekking tot voeding en sport. We vertellen niet WAT u moet eten, maar willen u kennis meegeven over HOE voeding en sport elkaar beïnvloeden en WAAROM sommige keuzes wel werken en anderen niet. De E-Learning is gebaseerd op wetenschappelijke kennis over voeding en sport van de Wageningen Universiteit en leert welke strategieën voor de meeste mensen werken. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op individueel niveau.

Na aanmelding ontvangt u een mail (Ongewenste mail?) van NOC-NSF met de mogelijkheid een wachtwoord aan te maken voor Flowsparks. Flowsparks is de online omgeving waar deze E-Learning in staat. U kunt deze E-Learning thuis in uw eigen tempo volgen. Voor de hele E-Learning staat ongeveer 20 uur (afhankelijk van eigen tempo natuurlijk).

Voor NTFU instructeurs levert het afronden van deze E-LEarning 4 licentiepunten op. Het certificaat komt beschikbaar na het maken van alle opdrachten van de basismodules. De E-Learning is beschikbaar tot een maand na het downloaden van het certificaat.

Veel plezier!


Inschrijven