Verzekeringen

Introduceverzekering

Introducéverzekering

Meldt zich een potentieel nieuw lid bij jullie vereniging die een keer wil meefietsen tijdens jullie wekelijkse clubrit? Sluit voor hem of haar dan gratis de introducéverzekering af. Op deze manier is dit potentiële lid verzekerd voor schade aan de fiets tot maximaal € 500,-.

Wanneer verzekerd?

Een introducé kun je gratis verzekeren, deze verzekering is één maand geldig en gaat in zodra je het lid hebt opgegeven. De introducé is tijdens alle clubritten die hij/zij meefietst verzekerd. Mocht er schade aan de fiets ontstaan door een ongeval dan is de fiets verzekerd tot maximaal € 500,-. Het eigen risico bedraagt € 50,-.

Hoe meld ik een introducé aan?

Het bestuur of jullie ledenadministrateur kan een introducé opgeven via de button ‘toevoegen’ op de ledenlijst. Na een maand vervalt de verzekering automatisch. Een introducélid blijft 3 maanden in de ledenlijst staan, mocht het lid besluiten om definitief lid te worden van jullie vereniging dan kun je hem of haar opzoeken in de ledenlijst en via één druk op de knop het introducélidmaatschap omzetten naar een normaal lidmaatschap.

Schade melden

Is er schade ontstaan bij een lid met een introducéverzekering? Schade melden kan online.

Documenten