Toertochten

Startboog en beachflags lenen

Startboog en beachflags lenen

De NTFU beschikt over 5 startbogen, 50 beachflags en 5 pomp- en reparatiestations die verenigingen en stichtingen van de NTFU gratis mogen gebruiken bij hun evenement.

Startboog, beachflags en XL-wielershirt

De boog is voorzien van een inwendige blower, scheerlijnen, haringen en een opbergzak. De buitenmaten van de boog zijn 8 meter breed x 5 meter hoog (incl. pilaren). Voor het veiligheidsplan is het goed te weten dat de binnenmaten 5,8 meter breed x 4 meter hoog zijn.

Om bijvoorbeeld je toertocht helemaal aan te kleden, kun je ook het XL-wielershirt lenen. Dit shirt is ongeveer 4,5 meter hoog en 2 meter breed. Het wielershirt is, net zoals de boog, voorzien van een inwendige blower, scheerlijnen, haringen en een opbergzak. Dit opblaasbare shirt weegt 15 kg en kun je meenemen in een krat van ongeveer 125 x 75 x 80 cm.

De beachflags (10 stuks) worden geleverd met grondboor. 

Pomp- en reparatiestation lenen of kopen

Op de uitleenlocaties kun je ook een professionele fietspomp van SKS met daaraan gereedschap voor fietsreparaties lenen. De pomp zit in een stalen behuizing, wat zorgt voor een stevig geheel. In de behuizing zit een professionele vloerpomp met manometer en een ventielkop waar elk ventiel op past. Aan kleine staalkabels zit allerlei gereedschap, zoals een kruiskop en torx schroevendraaier, een verstelbare moersleutel, een set inbussleutels en bandenlichters. Een mooie extra service voor de deelnemers van jullie tocht! Hieronder vind je de contact- en adresgegevens van onze vijf uitleenlocaties.

Naast dat je de pomp kunt lenen, is het ook mogelijk er één te kopen. Bijvoorbeeld voor bij jullie clubhuis. NTFU-verenigingen kopen het station tegen inkoopprijs. Voor een pompstation betaal je dan € 350,-. Wil je er ook gereedschap bij, dan betaal je € 425,-. Je kunt hem aan de grond verankeren, hiervoor bestel je een bodemverankeringsplaat à € 40,-. Het station wordt gratis bezorgd. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met de NTFU via Harry Brands (hbrands@ntfu.nl of 0318 - 58 13 00).

Uitleenlocaties

I Care Producties Amsterdam
merel@icp.nl
06-53115844
Pilotenstraat 18F, Amsterdam

Rein Veenendaal Fietsen
nick@reinveenendaal.nl
0318-526000
Davidsplein 1, Veenendaal

Party Verhuur Zwolle
info@partyverhuurzwolle.nl
06-57549953
Ohmstraat 10, Zwolle

Jonkman Verhuur
jonkmanverhuur@live.nl
0512-522037
Marconilaan 3, Drachten

Sanka Events
info@sankaevents.nl
06-28864855
Herungerstraat 67b, Venlo

Procedure

Na jullie aanvraag checkt het uitleencentrum of jullie lid zijn van de NTFU. Vervolgens ontvang je een opdrachtbevestiging en stem je de afhaal- en retourtijden af. Bij het afhalen krijg je uitleg over het opzetten, ook krijg je een handleiding mee. Tijdens de uitleenperiode zijn de uitleencentra telefonisch bereikbaar voor vragen. De boog moet weer netjes ingeleverd worden en bij inname worden de materialen gecontroleerd. In geval van grote schade berekenen we de kosten voor herstel door aan de betreffende vereniging. Klein onderhoud komt voor rekening van de NTFU. De uitleencentra bieden een bezorg- en ophaalservice aan, de kosten hiervoor betaal je rechtstreeks aan het uitleencentrum.