Promotie

Meesterknecht

Meesterknecht

Een toertocht organiseren is stap één, maar hoe breng je ’m onder de aandacht bij zoveel mogelijk wielersporters? De NTFU geeft je net dat duwtje in de rug, door je te helpen met de promotie. Je leest hier wat de NTFU als Meesterknecht voor jouw tocht kan betekenen.

Promotie via sociale media

Op de sociale media van Fietssport richten wij een online campagne in waarmee je lokaal meer dan 6.500 potentiële deelnemers voor jouw tocht bereikt. Meer dan 30 tochten zijn inmiddels via deze manier in de spotlights gezet. Per campagne klikken 350 fietsers door naar de kalenderpagina op Fietssport.nl. 

“Een deel van onze doelgroep is lid van de NTFU: een extra manier om ze te bereiken” (Classique d’Alphen)

Professionele tekstschrijver

De NTFU stuurt een professionele tekstschrijver naar clubs, die helpt bij het vullen van jouw tochtpagina op Fietssport.nl. Hier vertel je meer over het evenement en de route en deel je mooie foto’s. 

“Alle reclame voor onze tocht is mee genomen: mooie actie van uit de NTFU” (TC Eibergen)

Op maat advies met een promotieplan

NTFU-collega's gaan ook naar clubs toe voor één-op-één gesprekken. Zo krijgen bijvoorbeeld FTC Wienters, Diekirch-Valkenswaard en TWC de HerBerg op die manier op maat advies. Resultaat: extra handvatten voor de promotie van hun toertocht!

Verenigingsfonds

Voor organisatoren die hun tocht willen promoten en daar zélf een goed idee voor hebben, maar wel wat hulp kunnen gebruiken, stelt de NTFU het verenigingsfonds beschikbaar. Clubs kunnen een bedrag tot 1.000 euro aanvragen om extra promotie te maken of beleving toe te voegen aan de tocht.

Ook jouw tocht beter promoten?

Heb jij ook behoefte aan iemand die met jullie meedenkt over een goede tekst, wil je graag professionele foto’s van jullie tocht óf advies hoe je de jullie tocht (beter) kunt promoten? Neem dan contact met ons op! Mail hiervoor naar Jos van Schijndel via jvanschijndel@ntfu.nl.