Promotie

Jouw tocht op fietssport

Jouw tocht op Fietssport

Fietssport.nl is het platform voor sportieve fietser, van de NTFU. Hier vind je onder andere alle NTFU-verenigingen én toertochten. Een uitgelezen kans om jouw tocht op de kaart te zetten door middel van een aansprekende tekst, mooie foto’s en een duidelijke omschrijving van de route.

Toertochtpagina

Op Fietssport vind je als fietser niet alleen het online magazine en routes. Ook jullie toertocht kan een plaats veroveren op deze site en zo gevonden worden door potentiële nieuwe deelnemers. Ga naar Mijn Tochten en klik op Bewerken. Controleer of de basisgegevens goed ingevuld zijn en voeg een promotietekst toe, net als foto's en video's. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een aansprekende tekst? Schakel dan de hulp in van de Meesterknecht: de NTFU helpt je graag bij het vullen van jouw toertochtpagina.

Ridelists

Op Fietssport.nl besteden we regelmatig aandacht aan tochten. Door middel van ridelists (tochten die je niet wilt missen) en artikelen brengen we toertochten onder de aandacht. Bijvoorbeeld: Onontdekte toertochten: 10x verborgen parels. Ook lichten we tochten uit op de Facebook-pagina van Fietssport en nemen we regelmatig bijzondere toertochten mee in onze nieuwsbrief. Wil jij dat jouw tocht extra aandacht krijgt op Fietssport? Stuur dan een bericht naar info@fietssport.nl en licht toe wat jouw tocht uniek maakt. Wie weet nemen we ‘m dan mee!

Reviews

Of je nu een hotel boekt, een restaurant uitzoekt óf kijkt welke toertocht je dit weekend wilt gaan rijden: reviews zijn vaak doorslaggevend of je ergens naartoe gaat. Ook jullie deelnemers kunnen over je tocht een review achterlaten op Fietssport.nl. Hoe meer goede beoordelingen, hoe beter natuurlijk! Promoot het schrijven van een review daarom onder jullie deelnemers, zodat jullie tocht online goed uit de verf komt. Dit kun je bijvoorbeeld doen in een mail die je achteraf naar de deelnemers van je tocht stuurt of via een bericht op bijvoorbeeld Facebook. Vanuit de NTFU sturen we naar al jullie deelnemers die Scan & Go hebben gebruikt een verzoek om een review over jouw tocht achter te laten op Fietssport.