Promotie

Adverteren

Adverteren: jouw tocht in de spotlight

Wil je jullie tocht extra in de spotlight zetten? Maak dan gebruik van de advertentiemogelijkheden bij de NTFU. Tegen een speciaal verenigingstarief breng je jullie evenement onder de aandacht bij duizenden wielersporters. Via de papieren kalender in Fietssport Magazine breng je jullie tocht bij 80.000 lezers onder de aandacht. De online kalender wordt jaarlijks maar liefst ruim 1 miljoen keer geraadpleegd.

Fietssport Magazine

Fietssport Magazine met daarin de NTFU Kalender verschijnt 4x per jaar en wordt door circa 80.000 lezers gelezen. We hebben advertentiemogelijkheden van 1/8 pagina tot een hele pagina in het kalendergedeelte van het magazine.

Kosten
Advertentie Zonder sponsor Met sponsor
Hele pagina (A4) € 965,- € 1.345,-
Halve pagina (A5) € 485,- € 670,-
Kwart pagina (A6) € 240,- € 335,-
Achtste pagina (A7) € 155,- € 220,-
Planning 2023
Nummer Bij lezers Aanleverdeadline
1 14 maart  30 januari
2 6 juni 24 april
3 19 september 7 augustus
4 12 december 30 oktober

Formaat

Formaat Opmaak
1/1 pagina 255 mm hoog x 187 mm breed

1/2 pagina

125 mm hoog x 187 mm breed of 255 mm hoog x 91 mm breed
1/4 pagina 125 mm hoog x 91 mm breed of 60 mm hoog x 187 mm breed
1/8 pagina 27 mm hoog x 187 mm breed of 60 mm hoog x 91 mm breed


Wil je een advertentie plaatsen in Fietssport Magazine? Lever je advertentie dan direct aan bij John de Vries, via vriedesign@xs4all.nl. Heb je nog geen opgemaakte advertentie? Lees dan hieronder over de mogelijkheden om advertenties professioneel op te laten maken. 

Laat jullie advertentie professioneel opmaken

Kies je voor een professionele uitstraling? Laat je advertentie dan opmaken door de NTFU. Via de NTFU kunnen clubs in 2021 hun advertentie met 50% korting laten opmaken. Deze advertentie kun je vervolgens ook voor andere media gebruiken. Lever je advertentiemateriaal aan bij John de Vries, via vriedesign@xs4all.nl.

Kosten en planning
Advertentie Kosten Aanleverdeadline
Hele pagina (A4) € 54,45 17 januari
Halve pagina (A5) € 42,35 11 april
Kwart pagina (A6) € 36,30 20 juli
Achtste pagina (A7) € 36,30 17 oktober
 

Fietssport.nl

Fietssport.nl is het initiatief van de NTFU. Op Fietssport.nl vinden wielrenners en mountainbikers het meest complete overzicht van uitdagende toertochten. Met meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar is dit dé plek om online jullie doelgroep te bereiken. De site biedt verenigingen en stichtingen verschillende bannermogelijkheden. Aangesloten verenigingen en stichtingen doen dit voor een sterk reduceerd tarief. 

Kosten en planning
Advertentie Kosten
Banner categorie toertochten € 200,-
Banner 'uitgelicht' homepage € 275,-
 

De afnamen van bannerposities gaat per kalendermaand, de tarieven zijn hier ook op gebaseerd. Advertenties dienen uiterlijk één week voorafgaand aan de ingangsdatum aangeleverd te zijn. 

Nieuwsbrief

De NTFU verstuurt maandelijks nieuwsbrieven naar 50.000 wielrenners en mountainbikers. De nieuwsbrief is de manier om fietsers te verleiden zich direct in te schrijven voor een tocht. Aangesloten verenigingen en stichtingen brengen hun tocht onder de aandacht voor een sterk reduceerd tarief. 

Kosten
Advertentie Kosten
Banner € 350,-
 

Voorwaarden

NTFU verenigingen en organisatoren kunnen voor een gunstig tarief adverteren in het kalendergedeelte van Fietssport Magazine en op de online kanalen van Fietssport. Er gelden enkele voorwaarden om in voor adverteren onder verenigingstatief:

  • De betreffende organisatie is lid van de NTFU.
  • De betreffende tocht is aangemeld op de toertochtenkalender van de NTFU.
  • Inschrijfgeld voor de betreffende tocht bedraagt maximaal €15,-. Is het inschrijfgeld hoger, dan kan een organisatie advertentieruimte inkopen volgens commercieel tarief.
  • Per advertentie mogen maximaal 3 tochten onder de aandacht worden gebracht. Bij het bepalen van het advertentietarief wordt uitgegaan van het hoogste inschrijftarief van de betreffende tochten. 
  • Op alle advertentie-plaatsingen zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van toepassing.

 

Advertentieruimte reserveren

Ben je geïnteresseerd in het afnemen van online advertenties of een combinatie van online advertenties en Fietssport Magazine? Neem dan contact op met Luuk Berends via lberends@ntfu.nl. Ook voor overige vragen kun je bij Luuk terecht.