Ondersteuning

Toertochten

Keurmerk

De NTFU werkt met een grote groep vrijwilligers aan het verbeteren van de kwaliteit van toertochten. Daarvoor bieden we onder andere een zelfcheck aan. Tochten die de zaken goed op orde hebben ontvangen bovendien het keurmerk Extra Goed Geregeld.

Lees meer

Startboog en beachflags lenen

De NTFU beschikt over 5 startbogen, 50 beachflags en 5 pomp- en reparatiestations die verenigingen en stichtingen van de NTFU gratis mogen gebruiken bij hun evenement. Er zijn 5 locaties in het land waar je het materiaal kunt ophalen.

Lees meer

Promotie

Een toertocht organiseren is stap één, maar hoe breng je ’m onder de aandacht bij zoveel mogelijk wielersporters? De NTFU geeft je net dat duwtje in de rug, door je te helpen met de promotie. 

Lees meer

Scan en Go

Wil je dat deelnemers snel van start kunnen tijdens jouw tocht? Maak dan gebruik van Scan & Go! Dankzij dit scanprogramma én het voorinschrijven hoef jij aan de inschrijftafel nog maar één ding te doen: scannen. Makkelijk voor jou en fijn voor de deelnemers!

Lees meer

Polsbandjes en stuurbordjes

Om deelnemers aan je tocht een bewijs van inschrijving te geven, kun je gebruik maken van polsbandjes. Hierop kun je bijvoorbeeld de naam van de tocht en een noodnummer laten drukken. Je bestelt polsbandjes via de NTFU voor een voordelig tarief. 

Lees meer