Ondersteuning

Clubs

Advies op maat

De NTFU helpt jouw vereniging, toertocht of onderhoudsgroep graag goed op weg met een advies op maat. We denken graag met je mee tijdens jullie bestuursvergadering of komen graag langs om een specifiek vraagstuk met jullie door te nemen.

Lees meer

Verenigingsfonds

De NTFU stelt jaarlijks € 20.000 beschikbaar voor verenigingen die structureel het aanbod voor bijvoorbeeld jeugd willen verbeteren, promotie voor hun toertocht willen maken of werk willen maken van ledenwerving- en behoud.

Lees meer

Welkom op de club

Naar schatting zijn er 60.500 fietsers die niet lid zijn van een vereniging, maar dat wél graag willen. Voor jouw vereniging de kans om nieuwe leden aan te trekken. Zeker nu fietsen zo populair is. Maar, hoe maak je hen enthousiast om lid te worden? De NTFU helpt je hierbij tijdens de actie ‘Welkom op de Club’. De actie vindt jaarlijks in het voorjaar plaats. 

Lees meer

Ledenmonitor

Weet jij wat er leeft onder jouw leden? Hoe tevreden ze zijn over je vereniging? Met een ledenmonitor krijg je een goed beeld van de wensen en ideeën van jouw leden. 

Lees meer

Sportakkoord

Het doel van het Sportakkoord is sport toegankelijk maken voor iedereen in jouw gemeente! Maar hoe werkt het Sportakkoord en wat kan zo’n lokaal Sportakkoord nu betekenen voor jouw vereniging?

Lees meer

Cyql

Samen fietsen is leuker: de app Cyql maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. NTFU-verenigingen maken gratis gebruik van de app! 

Lees meer

Ledenadministratie en facturen

Verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU zijn verplicht om alle leden op te geven in via de ledenlijst. Zij maken daarom gratis gebruik van de ledenadministratie op ntfu.nl, die voor de vereniging direct een fijn overzicht geeft van de lidmaatschappen. Via de ledenadministratie is het ook mogelijk om facturen te versturen.

Lees meer

Korting op clubkleding en helmen

De NTFU heeft een aantal samenwerkingen waar je als club ook van profiteert. Zo krijg je via de NTFU korting op eigen clubkleding via Bioracer en koop je goedkoop helpen in via Ekoï. Benieuwd hoe je gebruik maakt van deze voordelen? Lees dan snel verder. 

Lees meer