Lid worden

Lid worden

De NTFU is er voor iedereen die wil fietsen. Voor wielrenners, mountainbikers en gravelriders. Voor wielerverenigingen, toertochtorganisatoren en voor onderhoudsgroepen die MTB-routes aanleggen en onderhouden. Word je lid van de NTFU, dan profiteer je van onder andere ons verzekeringspakket, een uitgebreid aanbod aan diensten en producten en ondersteun je ons werk als belangenbehartiging voor de wielersport. Weten wat het NTFU-lidmaatschap kost? Bekijk dan de tarieven.

 

Lid worden als fietser

Lid worden kan op 2 manieren: via een vereniging of direct bij ons. Op Fietssport.nl/clubs vind je een vereniging bij jou in de buurt. Heb je geen behoefte aan een vereniging, maar wil je je wel aansluiten bij de NTFU? Word dan individueel lid van de NTFU en sluit je aan bij het Fietssport-peloton.

Lees meer

Lid worden als vereniging

Fietsen kan altijd en overal: daar heb je ons niet persé voor nodig. Maar als jouw vereniging een aantal zaken goed geregeld wil hebben, zoals nuttige verzekeringen en goede opleidingen, dan is het lidmaatschap van de NTFU zeker interessant.

Lees meer

Lid worden als evenementorganisator

Je organiseert een tocht en wilt deze onder de aandacht hebben bij wielrenners en/of mountainbikers. Bij ons zit je dan goed! Via ons kun je jouw tocht onder de aandacht brengen, maar daarnaast bieden we je ook allerlei materiaal, zoals een handig inschrijfsysteem, promotiemateriaal en een aansprakelijkheidsverzekering.

Lees meer

Lid worden als onderhoudsgroep

Ondanks alle inspanningen om de kwaliteit- en veiligheidstandaard van de trails zo hoog mogelijk te houden, kan er altijd wat gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als jouw onderhoudsgroep een aantal zaken goed geregeld wil hebben, zoals nuttige verzekeringen en professioneel beheer, is het lidmaatschap van de NTFU interessant.

Lees meer

Lid worden als bedrijf

Sportieve medewerkers komen met meer energie op het werk. De productiviteit stijgt en het ziekteverzuim daalt. Willen jullie sportieve medewerkers stimuleren, dan is het interessant om voor medewerkers op racefiets en/of mountainbike een NTFU-lidmaatschap af te sluiten. Dit kan al vanaf € 43,00 per persoon per jaar!

Lees meer

Tarieven

Bekijk het overzicht van de tarieven die de NTFU rekent voor het lidmaatschap voor fietsers, verenigingen, evenementorganisatoren, onderhoudsgroepen en bedrijven.

Lees meer