MTB routes

Juridische check

Juridische check

Heb je een onderhoudscontract opgesteld met de terreinbeheerder en wil je er zeker van zijn dat juridisch alles klopt? Laat dan je contract checken. De NTFU helpt je hierbij: een externe jurist controleert of alles klopt en geeft je tips en feedback. Onderhoudsgroepen die lid zijn van de NTFU, kunnen van deze dienstverlening gebruikmaken.

Voor NTFU-leden

De juridische check geldt voor MTB-onderhoudsgroepen die aangesloten zijn bij de NTFU. Is jouw groep nog geen lid van de NTFU? Bekijk dan hier de voordelen van het NTFU-lidmaatschap voor jouw onderhoudsgroep.

Hoe werkt het?

Log in op NTFU.nl. Op het besloten gedeelte voor Vrijwilligers vind je het aanvraagformulier voor de juridische check. Upload je contract en vermeld daarbij het e-mailadres en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. De kosten voor deze service bedragen € 60,50. Voor dit bedrag beoordeelt een jurist jullie MTB-onderhoudscontract. De jurist geeft aan of er aanpassingen nodig zijn en adviseert je over de inhoud. De voorgestelde aanpassingen bespreek je vervolgens met de terreinbeheerder en voer je door in het contract. Check de actuele voorwaarden voor meer informatie over de procedure.