Kenniscentrum

Jeugd

Jeugd bij je club

De jeugd aan het wielrennen en mountainbiken krijgen is natuurlijk erg leuk, bovendien geeft het een jonge en frisse sfeer aan je vereniging. Ben jij hier ook mee bezig? Wellicht heb je dan iets aan onze tips of is ons Verenigingsfonds interessant voor jullie!

Heb je vragen over de doelgroep jeugd of ben je benieuwd hoe de NTFU jouw vereniging kan helpen? Neem dan contact met ons op via verenigingen@ntfu.nl.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met wielrennen, mountainbiken, voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Lees hier hoe bijvoorbeeld WTC Woerden deze kinderen laat kennismaken met de wielersport dankzij het fonds. Wil jouw vereniging jonge leden of ouders laten weten dat het Jeugdfonds kan helpen? Maak dan gebruik van de gratis toolkit, met daar in onder andere teksten voor je website, nieuwsbrief en social media, een e-mailhandtekening, banner, flyers en posters.