16 april 2019

AVG-Stappenplan tot 25 juni beschikbaar

 

AVG-Stappenplan tot 25 juni beschikbaar

Een jaar geleden was iedereen er heel druk mee: de voorbereidingen binnen de organisatie om te voldoen aan de nieuwe privacyregels, die sinds 25 mei 2018 van kracht zijn. De AVG is nu bijna één jaar geldig: een goed moment om nog eens te checken of alles binnen jouw vereniging AVG-proof is.

De NTFU helpt samen met Stichting AVG verenigingen bij het voldoen aan de AVG-wetgeving. De NTFU biedt o.a. het AVG Stappenplan aan. Verenigingen konden dit stappenplan vorig jaar, met ingang van de AVG op 25 mei, gratis aanvragen via een vouchercode.

Vouchercode geldig t/m 25 juni 2019

Heb jij zo'n vouchercode aangevraagd voor het gratis AVG-stappenplan? Deze code is geldig tot 25 juni aanstaande. Daarna kun je het stappenplan niet meer bekijken. Onze tip is om de documenten die achter de inlog staan, te downloaden en op te slaan, zodat je die altijd nog kunt nalezen.

Download hier het AVG Stappenplan

Ná 25 juni is het mogelijk om het online stappenplan inclusief juridische helpdesk bij stichting AVG voor verenigingen te verlengen voor € 60 per jaar.

9 AVG-onderwerpen op een rij

Op onze website vind je een reeks artikelen over privacy en de AVG-wetgeving. Bijvoorbeeld: wat mag wel en niet met betrekking tot foto’s die gemaakt zijn bij een toertocht? Je vindt hier alle AVG-gerelateerde artikelen op een rij.
Heb je na het lezen nog een AVG-vraag die niet beantwoord is? Neem gerust contact op met Martine van de Veen, via mvandeveen@ntfu.nl.