11 maart 2019

Nieuwe promotiemiddelen voor jouw tocht

Nieuwe promotiemiddelen voor jouw tocht

Om clubs, stichtingen en tochtorganisatoren te ondersteunen bij het werven van meer deelnemers voor hun tocht heeft de NTFU het driejarige project De Meesterknecht gestart. Hierin helpen we organisatoren bij het promoten van hun tocht bijvoorbeeld door het schrijven van wervende teksten en ontwerpen van flyers. Maar ook door het beschikbaar stellen van gratis promotiematerialen zoals startbogen en beach flags. 

Promotiemiddelen

Om beter aan te sluiten op de beleving van fietsers, een bijdrage te leveren aan de uitstraling van tochten én het promoten van het lidmaatschap van de organiserende club, bedacht de NTFU een aantal promotiemiddelen. Graag presenteren we deze ideeën aan deskundige organisatoren om vervolgens in gesprek te gaan over de meerwaarde én praktische uitvoerbaarheid. 

Denk mee

Heb jij een kritische blik en denk je graag mee over oplossingen voor jouw tocht? Meld je dan aan via mail naar Michelle Vaessen: mvaessen@ntfu.nl. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur op het Uniebureau in Veenendaal.