5 februari 2019

Vanaf nu te leen bij de NTFU: een pomp- en reparatiestation

Vanaf nu te leen bij de NTFU: een pomp- en reparatiestation

Al jarenlang kun je bij de NTFU een startboog en beachflags lenen om jullie tocht aan te kleden. Vanaf nu kun je ook een pomp- en reparatiestation van SKS lenen, een extra service voor jullie deelnemers! Een kleine reparatie vooraf aan de tocht kan dan nog uitgevoerd worden en nét dat beetje extra lucht kan in de banden gepompt worden.

Waar bestaat de pomp uit?

De pomp zit in een stalen behuizing, wat zorgt voor een stevig geheel. In de behuizing zit een professionele vloerpomp met manometer en een ventielkop waar elk ventiel op past. Aan kleine staalkabels zit allerlei gereedschap, zoals een kruiskop en torx schroevendraaier, een verstelbare moersleutel, een set inbussleutels en bandenlichters.

Te leen op 5 locaties

Het pomp- en reparatiestation is net als de startboog en de beachflags op 5 locaties te leen, in Barneveld, Zwolle, Rotterdam, Drachten en Venlo. Neem contact op met de uitleenlocatie, spreek af wanneer je het station (en eventueel de startboog en beachflags) komt ophalen en terugbrengen en gebruik ‘m voor je tocht.

Pomp- en reparatiestation kopen

Naast dat je de pomp kunt lenen, is het ook mogelijk om er één te kopen. Bijvoorbeeld voor bij jullie clubhuis. NTFU-verenigingen kopen het station tegen inkoopprijs. Voor een pompstation betaal je dan €350,-, wil je er ook gereedschap bij dan betaal je €425,-. Je kunt hem aan de grond verankeren, hiervoor bestel je een bodemverankeringsplaat à €40,-. Het station wordt gratis bezorgd. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met SKS via Michael Vos (Noord-Nederland, telefoon: 06 53991429 of Christon Geurten (Zuid-Nederland, telefoon: 06 683793840).

Ja, ik wil de pomp graag lenen!