24 januari 2020

Avond van de Wielervereniging: mis het niet!

Avond van de Wielervereniging: mis het niet!

Ben je bestuurder, trainer of Wegkapitein bij jouw club en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielervereniging in Gorssel, Rosmalen, Utrecht of Marum.

Workshops voor bestuurders

Voor bestuurders bieden we nieuwe en afwisselende workshops aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de workshop 'Calamiteitenplan voor jouw tocht', waarin Jesse Linsen van stichting Grand Ballon vertelt hoe Limburgs Mooiste omgaat met calamiteiten. Of de workshop ‘Vrijwilligers gezocht’? Tip van de redactie: de workshop ‘Welkom op de Club’ waar je (op een prettige manier) uit je comfortzone wordt gehaald en je ontdekt hoe een nijlpaard, appelmoes en James Bond jou kunnen helpen aan nieuwe, uitvoerbare plannen. En vraag tijdens de workshop 'Verzekeringen & Aansprakelijkheid' de NTFU-collega's het hemd van het lijf over het verzekeringspakket van de NTFU.

Workshops voor trainers

Ben je trainer binnen jouw vereniging? Dan zijn de workshops 'EHBfietsO' en 'Ondernemend leren' voor jou interessant. In deze workshop leer je hoe je sporters kunt stimuleren om hun eigen leerproces in handen te nemen en zichzelf zo verder te ontwikkelen.

Extra fijn: voor het bijwonen van deze avond krijg je licentiepunten.

Workshops voor Wegkapiteins

Heeft het fenomeen Wegkapitein voor jouw club geen geheimen meer? Maar merk je toch dat niet alle leden zich aan de afspraken houdt? Meld je dan aan voor de workshop 'Wegkapitein: het vervolg'. Je leert hoe je als Wegkapitein helder en effectief kunt communiceren met je clubgenoten, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ook interessant: de GPS-workshop. Neem je navigatietoestel mee, want je gaat meteen aan de slag, zodat je GPS kunt inzetten binnen de vereniging, tijdens clubweekenden en tochten.

Data, locaties en programma

De avond duurt van 18:45 tot 21:45 uur. We bieden niet iedere avond dezelfde workshops aan: bekijk dus per locatie welke workshops je kunt volgen.

  • Maandag 10 februari | Gorssel
  • Donderdag 12 februari | Rosmalen
  • Maandag 17 februari | Utrecht
  • Donderdag 24 februari | Marum

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of je aanmelden voor één van de avonden? Dat kan via de pagina over de Avond van de Wielervereniging. Heb je vooraf een vraag over de avond? Neem dan contact op met Michelle Vaessen via mvaessen@ntfu.nl. We hopen je te zien in Gorssel, Rosmalen, Utrecht of Marum.