25 september 2018

Iedereen gelijk, doe je mee?

Iedereen gelijk, doe je mee?

Op 11 oktober is het International Coming Out Day, een dag waarop we stilstaan dat iedereen gelijk is, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. De sportwereld draagt hieraan bij door in het weekend van 13 - 14 oktober een regenboogband om de arm te dragen en de NTFU ondersteunt deze actie. Doe jij ook mee met je club?

Wat kun jij als club doen?

In het weekend van 13 - 14 oktober willen we dat zoveel mogelijk sporters een regenboogband dragen. Stap je met je vereniging in dit weekend op de fiets? Vraag dan bij Martine van de Veen de (gratis) regenboogbanden aan, zij zorgt dan dat deze op tijd bij jullie club zijn. Stuur hiervoor uiterlijk maandag 8 oktober een mail naar Martine via mvandeveen@ntfu.nl en geef aan hoeveel banden je wilt ontvangen en naar welk adres we dit kunnen sturen.

#AllTogetherChallenge

Doen jullie mee aan de #AllTogetherChallenge? Deel jouw regenboogbandfoto dan op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge en laat zien dat jij de actie steunt! Meer informatie is te vinden op alltogether-challenge.nl.