6 augustus 2018

Wat vind jij van ons imago?

 

Wat vind jij van ons imago?

In de zomer trekken veel Nederlanders er in hun vrije tijd op uit en zo ook de wielrenner. Dit leidt tot drukte op de fietspaden en wegen. Als wielrenners en medeweggebruikers elkaar passeren, leidt dit soms tot onbegrip, ergernis of erger; ongelukken. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat we rekening houden met elkaar.

Wielersportbond NTFU en de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) zijn benieuwd hoe het met het gedrag én imago van fietsers en wielrenners gesteld is. Ben jij wielrenner? Laat ons weten hoe jij dit beleeft en hoe jij je in het verkeer gedraagt. Deelnemen kan eenvoudig via je smartphone en het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten van je tijd. Wij bedanken je alvast voor de moeite. 

Vul de enquête in

De NTFU en de KNWU zijn beiden aangesloten bij de Alliantie Samen Fietsen. Het goede voorbeeld geven. Met positieve, praktische en concrete initiatieven laten we zien wat je kunt doen om drukte en gevaarlijke situaties op het fietspad te voorkomen. Meer informatie vind je op alliantiesamenfietsen.nl.