28 maart 2018

Cyclon Brush kit

Cyclon Brush kit

Een hoge kwaliteit borstelset met zes borstels speciaal ontwikkeld voor het compleet reinigen van de fiets.

De Cyclon Brush Kit is zonder twijfel een goede aanvulling op assortiment van Cyclon. Cyclon verzorgt het totale onderhoud van de fiets voor zowel de professional, de fanatieke wielertoerist als ook voor de veeleisende forens. 

Met een compleet assortiment van reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsproducten kan iedere racefiets, mountainbike of stadsfiets worden onderhouden met respect voor de materialen en onze leefomgeving. Onze producten zijn verkrijgbaar in bijna iedere rijwielspeciaalzaak in Nederland en Belgie. 

De borstelset is van Cyclon kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor het compleet en zorgvuldig reinigen van de onderdelen van iedere fiets. Zo heeft iedere borstel rubberen randen om beschadigingen te voorkomen. De set is handzaam verpakt en bestaat uit zes soorten speciale borstels

1. Cyclon Soft Washing Brush
Cyclon zachte reinigingsborstel. Voor het reinigen van het frame en de grotere onderdelen, terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven. De borstel is gemaakt van speciaal ontwikkelde duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken.

2. Cyclon Wheel & Component Brush
Cyclon borstel voor wielen en onderdelen. Gemaakt voor het gemakkelijk reinigen van velgen en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en heeft rubberen randen die zorgen voor een optimale bescherming van uw fiets, de onderdelen en de lak. 

3. Cyclon Two Prong Brush
Cyclon dubbelborstel. Gemaakt om lastig te reinigen vuil te verwijderen van pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken.

4. Cyclon Detailing Brush - Red
Cyclon harde detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren.

5 en 6. Cyclon Cassette Claw Detail brush Chain
Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgehoopt vuil tussen de kransen. De borstel is gemaakt van duurzaam kunststof.

De complete Cyclon Brush kit heeft een aantrekkelijke consumenten adviesprijs van Euro 27,95.