28 maart 2018

Vijf nieuwe gezichten voor een vijf sterrenfiets

Vijf nieuwe gezichten voor een vijf sterrenfiets

Van Nicholas steekt zijn Eurobike Gold Award winnaar, de Skeiron, in een nieuw jasje. Vanaf nu zijn er vijf verschillende varianten 'special edition artwork' te kiezen voor deze ultieme racer. Het krachtige grafische ontwerp, geinspireerd door de wind, versterkt het uiterlijk van de technisch geavanceerde, aerodynamische Skeiron. Tweekleurige decals sieren de bovenbuis, onderbuis en voorvork in een ontwerp wat de snelheid van de fiets benadrukt. De verkrijgbare kleurstellingen zijn oranjezwart, roodzwart, antiek bruinzwart, rozegrijs, en geelbruin.
 
Om de lancering van het nieuwe artwork te vieren ontvangt iedereen die een Skeiron met een van de vijf nieuwe looks online besteld er gratis een Titanium heupfles bij, in bijpassende kleurstelling. Perfect voor de rijder die het belangrijk vindt dat ieder onderdeel van zijn uitrusting bij elkaar past. Zo kun je na een lange rit 'bijtanken' in Van Nicholas stijl.
 
'Wij zijn een groot liefhebber van de pure schoonheid van Titanium en kiezen er bewust voor om dit magische materiaal zo min mogelijk te verstoppen&rdquo, aldus General Manager Ralph Moorman. "Uiteraard is de Skeiron ook nog verkrijgbaar in zijn traditionele vorm met minimalistische decals, maar wij wilden eens iets visueel verrassends ontwikkelen voor Van Nicholas rijders die iets meer kleur op hun fiets kunnen waarderen. Wij zijn in ieder geval van mening dat het nieuwe artwork een aantrekkelijke optie is voor de liefhebber. Het voegt wat 'fun' toe aan onze collectie.&rdquo
 
Dat betekent natuurlijk niet dat het ontwerpen van een fiets geen serieuze zaak is. De Skeiron wordt gekenmerkt door interne bekabeling voor een strakke uitstraling en aerodynamisch voordeel een press-fit bottom bracket, taps toelopende balhoofd, bovenbuis en liggende achtervork, samen met 12mm steekassen voor een optimale stijfheid op de vier grootste stresspunten schijfremmen voor ongeevenaarde remkracht en het Di2 elektronisch schakelsysteem als optie. Het is niet voor niets dat de Skeiron een zeer positieve beoordeling kreeg tijdens de award uitreiking op de Eurobike 2017, namelijk de gouden Eurobike Award.
 
De Skeiron met 'special edition artwork' is verkrijgbaar vanaf €3.599,-. Losse framesets met voorvork zijn verkrijgbaar voor €2.199,-
 
 
Clicks and bricks
 
Onze huidige Clicks and Bricks strategie combineert de voordelen van moderne online verkoopmogelijkheden met de persoonlijke beleving van de meer traditionele verkooppunten, afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Je kunt onze fietsen bekijken en uitproberen in onze showroom, experience center 'De Fietser' of bij onze Titanium partners, jouw droomfiets samenstellen en bestellen met onze online configurator, fietsen en onderdelen kopen via onze website of webshop en beslissen of je zelf jouw bestelling op wilt halen bij een van onze Titanium partners indien aanwezig in jouw land, of dat je de bestelling thuis bezorgd wilt hebben. Waar ter wereld dat ook is.
 
 
Nothing Looks, Rides, Lasts like a Van Nicholas
 
Van Nicholas is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van high-end Titanium sportfietsen. Een hecht team van vakmensen staat garant voor een bijzondere collectie fietsen Race, MTB en Tour en accessoires. De missie is het creeren van een levenslange, ultieme fietsbeleving voor elke individuele klant, waar ook ter wereld. Een continu streven naar perfectie en de ultieme balans tussen vorm en functie is wat ons drijft. Met de online MY Van Nicholas Designer kun jij thuis jouw droomfiets samenstellen, met real-time prijs- en gewichtsveranderingen. Een Van Nicholas kan aan iedere wens voldoen.
Van Nicholas maakt onderdeel uit van Accell Nederland BV.